Albay Saraç ve Kaymakam Yazgan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Albay Saraç ve Kaymakam Yazgan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Albay Saraç ve Kaymakam Yazgan\'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Çorum Garnizon ve İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Alb.Hakan Saraç ve Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan geçtiğimiz ay, Şırnak Görmeç 4.Motorize Piyade Taburu'nda vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunuyla şehit olan P.Er.Eren İğneci'nin ailesini...

01.05.2013 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Garnizon ve İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Saraç ve Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan geçtiğimiz ay, Şırnak Görmeç 4. Motorize Piyade Taburu'nda vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunuyla şehit olan P. Er. Eren İğneci'nin ailesini ziyaret etti.

Alaca İlçe Jandarma Komutanı Fatih Demirdirek'in de hazır bulunduğu ziyarette Şehit babası Yahya İğneci ve annesi ile görüşen Saraç ve Yazgan, taziye dileklerini iletti.

Devlet olarak her zaman İğneci ailesinin yanında olacaklarını dile getiren Kaymakam Yazgan, "Şehidimiz Eren İğneci vatanı için görevinin başında hayatını kaybetti. Dolayısıyla bu acıyı sadece ailesi değil tüm ülke halkı olarak ortak yaşıyoruz. Şehitlerin emanetleri bizim emanetimizdirler" dedi.

Şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini kendileri ve aileleri için neler yapılırsa yapılsın yetersiz kalacağını ifade eden Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Saraç da, şehidin ailesine başsağlığı diledi.

İğneci ailesini Çorum Şehit Aileleri de ziyaret etti. Çorum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Eker ve yönetim kuru üyelerinin katıldığı ziyarette dernek yöneticileri şehit babası Yahya İğneci'ye birde Türk Bayrağı sundular

Şehit ailesi ve gaziler olarak vatan için can ve kan veren kişiler olarak yaşanılan acıyı içlerinde hissettiklerini ve en iyi anlayacak kişiler olduklarını ifade eden Eker, İğneci ailesine her türlü desteğe hazır olduklarını iletti.

Şehit babası Yahya İğneci, yaşanılan bu acılar karşısında sabretmekten başka çarelerinin olmadığını bildiklerini ifade ederek insanlardan en büyük isteklerinin bir Fatiha okumayı eksik etmemeleri olacağını söyledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Albay Saraç ve Kaymakam Yazgan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement