Albtelecom ve Eagle Mobile'a "Saranda Şehri Şükran Ödülü" - Son Dakika
Güncel

Albtelecom ve Eagle Mobile'a "Saranda Şehri Şükran Ödülü"

Çalık Holding'e bağlı şirketlerden Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile'e Saranda Belediyesi tarafından "Saranda Şehri Şükran Ödülü" verildi.

26.07.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalık Holding'e bağlı şirketlerden Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile'e Saranda Belediyesi tarafından "Saranda Şehri Şükran Ödülü" verildi.

Çalık Holding açıklamasına göre, holdinge bağlı ALBtelecom ve Eagle Mobile'e "Saranda Şehri Şükran Ödülü" takdim edildi.

Saranda Belediyesi'nde düzenlenen törende ALBtelecom Genel Müdürü Dr. Erkan Tabak, ödülü kentin Belediye Başkanı Stefan Çipa'dan aldı.

Ödül nedeniyle Saranda Belediye Başkanına teşekkür eden Tabak, ALBtelecom'un Saranda halkı ile kentin yerli ve yabancı ziyaretçilerine nitelikli iletişim hizmeti sunabilmek için yapılan yatırımlarını anlattı.

Tabak, ALBtelecom ve Eagle Mobile olarak yapılan yatırımlarla hizmet kalitesini sürekli yükseltirken, belediyenin ve devletin sosyal hizmetlerini de desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

ALBtelecom yöneticileri, ödül töreni öncesinde, Saranda Çocuk Yetimhanesi'ni ziyaret ederek yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlanan hediye paketlerini dağıttı.

ALBtelecom, Saranda'ya sabit telefon, 3.5 G mobil ve ADSL internet altyapısının yanında, kablosuz (Wi-Fi) internet noktaları kurdu.

Saranda kıyısında günde 2 saat ücretsiz internet sağlayan ALBtelecom, turistlerin iletişimini kolaylaştırarak kent turizmine katkıda bulunuyor.

Wi-Fi internet hizmeti verilen bölgeler arasında, İşkodra, Velipoja (Velipoya), Shëngjin (Şıncin), Peshkopia (Peşkopiya), Lezha, Durus, Tiran, Fushë-Kruja (Fuş-Kruya), Kavaja (Kavaya), Elbasan, Kuçova, Fier, Berat, Çorovoda, Vlora, Tepelena, Gjirokastra (Cirokastra), Dhërmi-Palasa (Lırmi-Palasa), Himara ve Saranda'ya kadar olan deniz kıyısı yer alıyor. Söz konusu proje, sahil ya da dağ turizmi bölgelerinde hızlı Wi-Fi internet ihtiyacı olan turistlerin hayatını kolaylaştırıyor.

ALBtelecom'un bu projesi yeni noktalarla gelişmeye devam ederken, Wi-Fi hizmetinin ülkenin her bölgesine yayılması öngörülüyor. Diğer taraftan, ALBtelecom'un sosyal sorumluluk bağlamında ülkenin bazı kentlerindeki çocuk yetimhaneleri için geliştirdiği rehabilitasyon projeleri ise devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Albtelecom ve Eagle Mobile'a 'Saranda Şehri Şükran Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement