Aldatılan kocadan akılalmaz intikam! Bebeğin kendisinden olmadığını baby shower partisinde duyurdu - Son Dakika
Dünya

Aldatılan kocadan akılalmaz intikam! Bebeğin kendisinden olmadığını baby shower partisinde duyurdu

Güney Amerika'da baby shower partisine avukatı ile gelen koca, hastaneden aldığı raporu davetlilere göstererek bebeğin kendisinden olmadığını açıkladı. Avukat, bebeğin babasının davetliler arasında olduğunu söyleyip şahsı işaret edince, misafirler gerçek baba adayına saldırdı.

03.11.2020 14:32  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Amerika'da çekildiği belirtilen videoda, bir adam kendisini aldatan hamile karısından inanılmaz bir şekilde intikam aldı.

RAPORU DAVETLİLERE GÖSTERDİ

Koca, bebekleri için için yapılan baby shower partisine avukatı ile geldi. Elinde hastaneden aldığı raporu davetlilere gösteren adam, karısının kendisini aldattığını ve bebeğin kendisinde olmadığı iddia etti.

"EŞİM DÖRT DEĞİL ALTI AYLIK HAMİLE"

İspanyolca konuşan koca şunları söyledi: "Yanımdaki kişi avukatım. Elimizde bir belge var. Hepiniz benim baba olacağımı sanıyorsunuz değil mi? Eşim iddia ettiği gibi dört aylık değil altı aylık hamile. Elimizde hastane raporu var. Çocuk benden değil"

SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Bunun üzerine hamile kadın, kocasını dışarı çıkarıp baş başa konuşmak istedi. Adam ise kabul etmeyerek davetlilerin gözü önünde konuşmaya devam etti. Kocanın avukatı, ayağa kalkıp kadının sevgilisi ile çekilmiş görüntülerini herkese gösterdi.

BEBEĞİN GERÇEK BABASI DA DAVETLİLER ARASINDAYDI

Avukat, kadının kocasını aldattığı kişinin davetliler içinde oturan kırmız tişörtlü adam olduğunu söyleyince davetliler adama saldırdı. Aldatılan adam son olarak "Bu parti benim için değil, bu ikisinin" dedikten sonra avukatı ile beraber salondan ayrıldı.

Aldatılan kocadan akılalmaz intikam! Bebeğin kendisinden olmadığını baby shower partisinde duyurdu

Son Dakika Dünya Aldatılan kocadan akılalmaz intikam! Bebeğin kendisinden olmadığını baby shower partisinde duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • potaya: katil olmaktan iyidir 97 0 Yanıtla
  • akıllı: AKILLI ADAMMIS VESSELAM. 86 0 Yanıtla
  • deliha: çok iyi yapmışsın valla rezil insanlar 79 1 Yanıtla
  • fatih: bence süper cözmüs adam durumu! ikisini öldürüp katil olup ömrünün geri kalanini hapislerde gecirecegine, böyle herksein önünde ifsa ve rezil edip altina bi cizgi cekmek en iyisi. sil defteri ve yeniden basla yasamina. 47 0 Yanıtla
  • master: karamanın koyunu...işte böyle oynar oynunu 13 0 Yanıtla
  • DERTLİ 5: bizdeki versiyonu daha iyi olurdu 8 1 Yanıtla
  • tunç06: HER DOĞUMDAN SONRA DNA TESTİ OLMALI KESİNLİKLE.....BAKALIM NE OLUR? 4 2 Yanıtla Adil : Haklısın valla kardeş. 0 0
  • Alper: İntikamın bile zekice olanı makbul. Nedir o kesip biçiyorlar kadınları.. hayır yani ne geçiyor elinize 1 0 Yanıtla
  • kahin..: sakin beygirin çiftesi böyle olur işte... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı
    18:48 Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, iki ülke arasındaki ilişkilerin müttefiklik düzeyine çıkarılmasını öngören Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı imzaladı. Görüşmede, siyasi, ticari-ekonomik, sağlık, eğitim, kültürel ve insani alanlardaki ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, endüstriyel işbirliği, sınır aşan su kaynaklarının ortak kullanımı, ulaştırma ve transit taşımacılık alanlarında işbirliği ve ikili ticaret hacminin artırılması gibi konularda mutabık kalındı. İki cumhurbaşkanı arasında 30'a yakın anlaşma yapıldı.

  • Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi
    18:22 Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi

    Mohammed Salem'in çektiği fotoğrafta, Gazze'deki İsrail hava saldırısında ölen beş yaşındaki yeğeninin kefene sarılı cesedine sarılan Inas Abu Maamar yer alıyor. Jüri, fotoğrafın dayanılmaz bir kayba dair tüm hissi yansıttığını belirtti. Ayrıca, diğer dallarda da savaşlar, mülteci krizleri ve iklim değişikliği gibi konulara dair fotoğrafların ödüle layık görüldüğü belirtildi.

  • Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı
    17:22 Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda çimento yüklü kuru yük gemisinde çıkan yangın sonrası tahliye edilen 13 mürettebat, ilçedeki otellere yerleştirildi. Yangının trafodan kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

  • ABD'den İran'a yeni yaptırımlar
    16:54 ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

    Amerika Birleşik Devletleri'nde hem Beyaz Saray hem de Dışişleri'nden peş peşe açıklamalar geldi. İran'da İHA üretimi ve testi için çalışan 16 kişi ve 2 kuruma yaptırım kararı alındığı belirtildi. Yapılan açıklamalarda, İran'a yönelik ekonomik baskının artacağına işaret edildi.


Advertisement