Alev Alev Yanan Binalara İtfaiye ve Köylüler Müdahale Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Alev Alev Yanan Binalara İtfaiye ve Köylüler Müdahale Etti

Alev alev yanan binalara itfaiye ve köylüler müdahale ettiKASTAMONU - Kastamonu'da üç katlı bir konak ile üç katlı bir ev, çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

07.12.2017 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alev alev yanan binalara itfaiye ve köylüler müdahale etti

KASTAMONU - Kastamonu'da üç katlı bir konak ile üç katlı bir ev, çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da merkeze bağlı Sarıömer Köyünde Erol Menteş ile İsmail Menteş kardeşlere ait üç katlı konakta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi kapladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalıştı. Devrekani Belediyesi itfaiye ekipleri ile arazözlerinde de destek verdiği yangın söndürme çalışmalarında Erol Menteş ile İsmail Menteş kardeşlere ait üç katlı konak, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Mustafa Gök'e ait bitişiğinde bulunan üç katlı evin ise çatısı tutuştu. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almakta büyük güçlük çekti. Köylülerinde destek verdiği yangın söndürme çalışmalarında üç katlı konak ve üç katlı ev, yanarak kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan bina zaman zaman çökmeler meydana geldiği için jandarma ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Köylüler, evlerinin yanışını ise gözyaşları ile izledi.

Alev Alev Yanan Binalara İtfaiye ve Köylüler Müdahale Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Alev Alev Yanan Binalara İtfaiye ve Köylüler Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement