"Alevilerin Siyasal Tarihi" Halka Tanıtılacak - Son Dakika
Yerel

"Alevilerin Siyasal Tarihi" Halka Tanıtılacak

Necdet Saraç'ın "Alevilerin Siyasal Tarihi" adlı kitabının tanıtımı için 19 Nisan'da Ankara Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirilecek.

17.04.2011 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Necdet Saraç'ın Cem Yayınevi'nden çıkan "Alevilerin Siyasal Tarihi" adlı kitabının tanıtımı için 19 Nisan Salı günü Ankara Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirilecek Necdet Saraç'ın Cem Yayınevi'nden çıkan "Alevilerin Siyasal Tarihi" adlı kitabının tanıtımı için 19 Nisan Salı günü Ankara Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirilecek.

496 sayfalık bir eser olan "Alevilerin Siyasal Tarihi" adlı kitap için Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıya konuşmacı olarak, Yazar Necdet Saraç, TBP Eski Genel Başkanı Mustafa Timisi, Adalet Eski Bakanı Seyfi Oktay, Sendikacı-Yazar Yaşar Seyman, Eski Çalışma Bakanı Ziya Halis, Çankaya Eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen, Eski Milletvekili Ali Rıza Gülçiçek, ABF Genel Başkanı Fevzi Gümüş ve AKD Genel Başkanı Selahattin Özel katılacak. Toplantı saat 19. 00'da düzenlenecek.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel 'Alevilerin Siyasal Tarihi' Halka Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement