Alex, Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Yorumladı - Son Dakika
Spor

Alex, Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Yorumladı

Derbi sonrası Brezilya televizyonuna canlı bağlanan Alex De Souza, "Fenerbahçe bu karşılaşmada yenilseydi taraftarlar şampiyonluğu kaybetmiş kadar üzülecekti" dedi.

09.03.2015 10:54  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak ülkesine dönen Alex De Souza, derbiyi yayınlayan Brezilya ESPN kanalına telefonla bağlanıp maçı yorumladı.

17 YILLIK HASRET

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0'lık skorla kazandı ve Galatasaray'ın Kadıköy'deki galibiyet özlemi 17 yıla çıktı.

"FENERBAHÇE YENİLSEYDİ..."

Karşılaşma sonrası derbiyi canlı yayınlayan Brezilya ESPN kanalına bağlanan Alex De Souza çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe'nin oynadığı oyunla haklı bir galibiyet aldığını belirten Alex, "İlk dakikalarda Fenerbahçe rakibinden ummadığı bir baskı yedi. Kısa sürede toparlanan sarı-lacivertliler oyunu dengeleyip rakibine üstünlük sağladı. Türkiye'de bu derbinin oynandığı gün hayat durur. Fenerbahçe bu karşılaşmada yenilseydi taraftarlar şampiyonluğu kaybetmiş kadar üzülecekti. Taraftarlar, ezeli rakiplerine gol atan futbolculara deyim yerindeyse tapıyorlar. Glatasaray'a gol atmayan Fenebahçeli futbolcu gerçek fenerli sayılmıyor" dedi.

DIEGO'YA ÖVGÜ

Oyunda kaldığı sürede sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Diego için de değerlendirmede bulunan Alex, şu ifadelere yer verdi: "Diego gerçekten büyük bir futbolcu. Türkiye'de futbol çok sert oynanıyor. Onun da buna alışması zaman alacak. Şans verilmesi ve gerçek mevkisinde oynatılması durumunda Fenerbahçe için vazgeçilmez bir isim olacaktır."

Alex, Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Yorumladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alex, Fenerbahçe-Galatasaray Maçını Yorumladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • acıyan fener: Her sene kadıköyde yenilelim.Ama sonunda şampiyon olalım. Büyük takımlar kupalarla küçük takımlar ise büyük takımları yenince övünürlermiş.Ayrıca Türk Telekom arenadan da siz fenerliler yenilmeden çıkamayacaksınız. 5 31 Yanıtla
  • BAHADIR: HEM RAKİBİ HEM HAKEMİ YENMEK ÇOK KEYİF VERİCİ. BAŞKASININ BUNU ANLAMASI ÇOK ZOR. DENİZİ GÖRMEMİŞ İNSANA ANLATAMAZSIN, ANLAMAZ YA ÖYLE BİR ŞEY. 16 2 Yanıtla

Advertisement