Alexis Çizmeye Geri mi Dönüyor? - Son Dakika
Spor

Alexis Çizmeye Geri mi Dönüyor?

Alexis Çizmeye Geri mi Dönüyor?

Şilili yıldız, Katalan ekibindeki değişim rüzgarlarından nasibini alacak.

27.05.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona #39;nın Udinese #39;den transfer ettiği Şilili yıldızı Alexis Sanchez #39;in seneye tekrar çizmeye dönerek Juventus forması giyeceği iddia edildi.

AS #39;ın haberine göre Katalan ekibinde 52 maçta attığı 21 gol ile iyi bir sezon geçiren Alexis #39;in değişim rüzgarlarının kurbanlarından biri olacağı ifade edildi. Hayal kırıklığıyla kapanan sezonun ardından takımda köklü değişikliklere gidecek olan Barcelona, Cesc, Alexis ve Dani Alves gibi yıldızlarla yollarını ayırmayı planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Alexis hakkında konuşan İtalyan kulübünde sportif direktör Giuseppe Marotta, quot;Alexis çok önemli bir futbolcu. Onu hayranlıkla izliyoruz. Çoğu büyük kulübün transfer listesinde yer alıyor. quot; sözleriyle Şilili golcüyle ilgilendiklerini itiraf etmişti.

İTALYANLAR TEKLİFTE BULUNDU BİLE

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport #39;un iddiasına göre ise Juve, Barça #39;nın kapısını 18 milyon euroluk bir teklifle çoktan çaldı. Ancak Barcelona yönetiminin 25 milyon eurodan aşağı bir teklife sıcak bakmadığı kaydedildi. Büyük paralar harcayayarak Alexis #39;i kadrosuna katan Katalanlar, sözleşme gereği son 3 sezonda ödediği ekstraların 20 milyon euroya yakın olduğu ifade edildi.

Serie A #39;nın son şampiyonunun, Galatasaray ile yollarını ayıran Didier Drogba, Udinese #39;den Maximiliano Pereira ve Alexis arasında bir tercih yapacağı vurgulandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Alexis Çizmeye Geri mi Dönüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement