Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı - Son Dakika
Magazin

Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı

Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettiren güzel şarkıcı Aleyna Tilki, bikinili cesur fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

14.06.2019 17:13  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aleyna Tilki, son zamanlarda, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor ve eleştiri yağmuruna tutuluyor. Son olarak bikinili haliyle gündeme gelen Tilki kim ne derse desin bir bikinili paylaşım daha yapmayı ihmal etmedi.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki'nin Bodrum'da bikinisiyle objektiflere yakalanması epey konuşulmuştu. Kiloları nedeniyle eleştirilmişti. O haline yanıt olarak yanıt niteliğinde yaptığı paylaşımlar da photoshop yüzünden eleştirilince Tilki ne yapacağını bilememişti. Tüm bu eleştirilere cevap olarak da Tilki, Instagram hesabından orta parmağını gösterdiği bir fotoğraf paylaşmıştı. Sert eleştirilere maruz kalan Tilki yeni bikinili paylaşımıyla dikkat çekti. Yapılan eleştirileri umursamayan Tilki yaptığı bikinili paylaşıma "mutlu" notunu yazmayı da ihmal etmedi.

Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı

"EJDERHALARIN ANNESİ"

Tilki ayrıca Madonna'nın "ejderhaların annesi" paylaşımından özenip benzer bir paylaşımda da bulundu. Son dönemde yaptığı bu tarz hareketlerden dolayı Aleyna Tilki'nin ailesinden uyarı aldığı ancak ailesini hiçbir şekilde dinlemediği söyleniyor. Öyle ki Tilki paylaşımlarını kaldırması gerektiğini söyleyen arkadaşlarına "Dünya starları yapınca bir şey olmuyor da Aleyna yapınca mı sorun oluyor" diye de sitem ediyormuş.

Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı
Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı

Son Dakika Magazin Aleyna Tilki, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Atgitsin: 7 atar 6 tutar 0 0 Yanıtla
  • Volkan: Ne kadar heycanlandik bi bilseniz 0 0 Yanıtla
  • X: Ne yaparsan yap çirkinsin 0 0 Yanıtla
  • Rifki: Yasi tutuyor artik... ;)) 0 0 Yanıtla
  • Hu: Heyecan yok 0 0 Yanıtla
  • !!!: tipine... 0 0 Yanıtla
  • ercan: kasa sağlammış 0 0 Yanıtla
  • Tarık : Bu fotoğraflardan sonra bende fanatiginim 0 0 Yanıtla
  • EYT NEDİR: EYT 1999 YILINDAN ÖNCE İŞE GİRMİŞ KİMSELERİ KAPSAR. 1999 Yılında ÇİKARILAN BİR YASA İLE YAŞ SINIRLAMASI KONULDU. FAKAT BU YASA 1999 ÖNCESİNİDE İÇİNE ALINCA dünyanın hiçbir yerinde yasalar geriye kapsamaz) MADURİYETLER ORTAYA ÇIKTI OLAYIN ÖZÜ BUDUR. 0 0 Yanıtla
  • Memur : 3600 ek göstergeden lisans ve yüksek lisans mezunu memurların yararlandırılması. En büyük haktır Lütfen haksızlık yapmayın 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement