Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi - Son Dakika
Magazin

Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi

Koronavirüsten korunmak için evinden çıkmayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından direk üzerinde poz vererek sahneleri çok özlediğini söyledi.

28.03.2020 12:09  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Çin'den başlayarak dünyaya yayılan ve 27 bin 800'den fazla kişinin hayatına mal olan koronavirüsün Türkiye'ye sıçramasıyla kendisini eve kapattı. Bu süreçte sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Tilki, son olarak direk üzerinde poz verdi.

MİNİ ŞORTUYLA DİREK POZU VERDİ

Instagram'da 2,6 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki, evde olduğu süreçte takipçileriyle ilginç anlarını paylaşmaya devam ediyor. Önceki gün hikaye kısmından yaptığı paylaşımlarla oyuncaklarla dolu odasını gösteren Aleyna, bu sefer de direk üzerinde poz verdi. Aleyna mini şortlu direk pozunu "Sahnede dans edemesek de evimizde tek başımıza dans ediyoruz. Ama umarım her şey geçer ve sahnelerde buluşuruz .Çok ama çok özledim sizinle sahnede buluşmayı..." notuyla paylaştı.

Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi

TİKTOK HESABI AÇARAK DANS ETMİŞTİ

Vaktini evde geçiren Aleyna, geçtiğimiz günlerde TikTok hesabı açarak kardeşi ve arkadaşoyla dans etmişti. Aleyna bu hallerini Instagram hesabından paylaşarak "Hahaha ilk TikTok videom. Çok eğlenceli" demişti.

Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi

Son Dakika Magazin Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (85)

  • Mecnun Cildirdi: Millet can derdinde tilki ne derdinde 53 2 Yanıtla Tilki: Kurnazlik pesinde 21 0
  • Sema: Neden virüs var sorusunun cevabısın sen 45 6 Yanıtla CENGİZHAN : YANİ VİRÜSÜN SEBEBİ NEDENİNİ DE BU KIZA YAPTIĞI BİR HAREKETE BAĞLAMAK FARKLI BİR ZEKANIN BEYNİN ÜRÜNÜ SEM A ZEKANA HAYRAN KALDIM :) 4 22 Yorumcu emmi dediki: Sadece bu kız değil bide senin gibi dini hafife alanlar 8 2
  • Efe: Bi gün o direklerde kalacaksiniz ne bu ünlülerin direk sevdası anlamadim gitti demekki parasi cok olan direğe sarılıyo memleket neyinderdinde bunlar direk derdinde... 27 2 Yanıtla
  • Türk Milleti: Türk Milletinin ünlüsü diye etiket verenlere yazıklar olsun. 17 0 Yanıtla
  • Buse: Bu yaşta estetik yapandan ne bekler insanlar 15 1 Yanıtla
  • Uyarı : Canın cehenneme senin gibilerin 12 3 Yanıtla D: Niye 2 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement