Algida'yla 4 Mevsim Mutluluk - Son Dakika
Güncel

Algida'yla 4 Mevsim Mutluluk

Algida\'yla 4 Mevsim Mutluluk

Türkiye'nin dondurmacısı Algida, dondurma mutluluğunu dört mevsime yayıyor.

18.09.2012 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Algida'nın yenilikçi ve birbirinden lezzetli dondurmaları sonbaharda da Algida dolaplarından eksik olmayacak. Eylül ve Ekim aylarına özel uygun fiyatlar ve devam eden promosyonlar yaz mutluluğunu diğer mevsimlere de yayacak.

Türkiye'de dondurma tüketimini 22 yılda 13 kat artırmayı başaran Algida, dondurmanın bir yaz yiyeceği olduğu yanlış algısını kırıyor. "Mutluluğu 4 Mevsim Paylaş" sloganıyla yazın mutluluğunu diğer mevsimlere de yayan Algida, eylül ve ekim aylarında Türkiye'nin her bir köşesinde yayılan Algida dolaplarını birbirinden lezzetli ürünlerle doldurmaya devam edecek.

Dondurma sezonunu dört mevsime yayan Algida ürünlerinin eylül ve ekim aylarına özel fiyatları ve devam eden promosyonları da dondurma severlere yaz mutluluğu yaşatmaya devam edecek. Carte d'Or Patisserie ürünlerinin 9,99 TL'den satılacağı eylül ve ekim ayları boyunca Viennetta'lar ikili paketiyle 10 TL'lik özel promosyon fiyatından satılacak. Evdeki dondurma hazzının vazgeçilmezi Magnum Mini'ler sonbaharda da "hazza devam" derken, Cornetto'nun gençlere sunduğu "120 dakika bedava konuşma" promosyonu ekim sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Algida'yla 4 Mevsim Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement