Ali Ağaoğlu İfadeye Çağrıldı - Son Dakika
Ekonomi

Ali Ağaoğlu İfadeye Çağrıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında iş adamı Ali Ağaoğlu, söylediği sözler suç sayılınca ifadeye çağrıldı.

06.05.2016 13:16  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında "halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, ifadeye çağrıldı.

SÖZLERİ BAŞINA DERT OLDU

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyer, 2 Mayıs 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi'nin 4. sayfasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun imzalı yazıda, yer alan Ali Ağaoğlu'nun sözleri olduğu iddiasıyla verilen "Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul'da kadın kalmazdı" sözlerine resen soruşturma başlatmıştı.

SUÇLAMA AĞIR

Savcı Sarıyar, "Halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan soruşturma kapsamında ifadesini almak için Ağaoğlu'na çağrı kağıdı yolladı.

Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Ali Ağaoğlu İfadeye Çağrıldı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Ali Ağaoğlu İfadeye Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muzo: Şimdi buna gördüğüm yerde kafa atsam yeridir. Madem tüm ıstanbul dedin eee buda bize dokunmuş olur. Umarim karşıma çıkar. Bu adam cok oldu. Devletimizin sayın savcıları ve hakimleri bu işin arkasını bırakmayın. 2 0 Yanıtla
  • Metin: İfadesini almaya bile değmez bu zat kendini adam sananlardan 0 0 Yanıtla
  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement