Ali Ay: "Fikret Orman ile Harun Transferini Görüştük" - Son Dakika
Spor

Ali Ay: "Fikret Orman ile Harun Transferini Görüştük"

"Başkan düşünecek, ben de düşüneceğim, ona göre bir karar vereceğiz""Ben kiralık olarak değil, bonservis ile göndermeyi düşünüyorum""2-3 transfer yapıp, transfer dönemini kapatacağız"Olgucan KALKAN - Buse Nur ARSLANOĞLU / İSTANBUL - Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fikret Orman ile aramızda Harun...

31.07.2018 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Başkan düşünecek, ben de düşüneceğim, ona göre bir karar vereceğiz"

"Ben kiralık olarak değil, bonservis ile göndermeyi düşünüyorum"

"2-3 transfer yapıp, transfer dönemini kapatacağız"

Olgucan KALKAN - Buse Nur ARSLANOĞLU/ İSTANBUL - Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fikret Orman ile aramızda Harun Tekin transferi hakkında bir görüşme geçti. Başkan düşünecek, ben de düşüneceğim. Ona göre karar vereceğiz, bitmiş bir şey yok" dedi.

İstanbul Maslak'ta bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Binası'nda gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay basın mensuplarının karşısına çıktı.

Toplantı ile ilgili bilgi veren Ali Ay, "Başkan açıklamadıysa benim açıklamam yanlış olur. Neticede bu Kulüpler Birliği toplantısı. Uyum içerisinde çalışılıyor, herkesin malumu kulüplerin şu andaki durumu. Mali tablolar zayıf. Bunlar ile ilgili neler yapabiliriz diye konuşuldu. Menajerlik ücretleri ile ilgili konuşuldu. Biraz daha bizim bu işe katkı koymamız gerekiyor. Kulüplerin bu işten nasıl çıkabileceğini konuştuk. En önemli etkenlerden bir tanesi de marka değerimizin çok düşük olması. Bunun yükselmesi için neler yapmamız gerektiğini görüştük. Bütün başkanlara çok teşekkür ederim. Güzel günler inşallah ileride" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN DÜŞÜNECEK, BEN DE DÜŞÜNECEĞİM, ONA GÖRE BİR KARAR VERECEĞİZ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Harun Tekin transferi konusunda bir görüşme gerçekleştirip, gerçekleştirmedikleri sorusuna yanıt veren Ay, "Aramızda bir konuşma geçti, başkanımız düşünecek, ben de düşüneceğim. Ona göre karar vereceğiz, bitmiş bir şey yok" diye konuştu.

"BEN KİRALIK OLARAK DEĞİL, BONSERVİS İLE GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Harun Tekin'i yalnızca bonservisi ile göndereceğinin altını çizen Ali Ay, "Ben kiralık olarak göndermeyi düşünmüyorum, bonservis ile göndermeyi düşünüyorum. Harun hala bizim futbolcumuz, milli bir futbolcu ve Türkiye'nin en iyi kalecilerinden bir tanesi. Fikret başkan ne düşünüyorsun dedi, ben de kendi düşüncelerimi söyledim. Takas yok. Takasa karşıyım. O da görüşecek, bizler de görüşeceğiz kendi arkadaşlarımızla" dedi.

"2-3 TRANSFER YAPIP, TRANSFER DÖNEMİNİ KAPATACAĞIZ"

Santrfor transferi konusundaki çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ay, basında adı Bursaspor ile anılan Seydou Doumbia ve Papiss Cisse ile ilgili gelen bir soruya, "O arkadaşlarla görüşüldü, onlardan yanıt bekliyoruz. Başka alternatiflerimiz de var. Onlar ile ilgili de çalışmalar yapılıyor" yanıtını verdi. Ayrıca Ali Ay, iki veya üç futbolcuyla anlaşıp transfer dönemini kapatacaklarını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ali Ay: 'Fikret Orman ile Harun Transferini Görüştük' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.


Advertisement