Ali, Hayatının En Zorlu Maçına Çıkacak! - Son Dakika
Güncel

Ali, Hayatının En Zorlu Maçına Çıkacak!

Ali, Hayatının En Zorlu Maçına Çıkacak!

Ay Yapım imzalı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümünde babası gibi şampiyon olup onu gururlandırmayı isteyen Ali, hayatının en zorlu maçına çıkacak.

24.05.2017 08:43  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veysel'in hayatı, Ali'nin maçı kaybedip elenmesine bağlı olacak.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un rol aldığı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümünde turnuva karşılaşmasına çıkacak olan Ali'nin kaybetmekten başka şansı olmayacak. Ali, Veysel'in hayatını kurtarmak için tek bir an bile hayallerinden vazgeçmeyecek. Veysel'i kurtarmanın başka bir yolu olabileceğini düşünen Şahin, oğlu Ali'nin maçı kaybetmemesi için Veysel'in izini sürecek. Aydemir ve Gülce yakınlarında olduğu sürece kendilerine huzur olmadığını gören Şahin, riskli bir hamlede bulunacak. Şahin, hem öz oğlu Ali'nin maçı kazanması hem de öz oğlundan ayrı tutmadığı Veysel'i kurtarmak için Aydemir'i kaçıracak. Tansiyonun yükseleceği bu anlarda gözler ringde mücadele eden Ali'de olacak. Şahin, maç bitmeden Ali'ye yetişebilecek mi sorusunun cevabı yeni bölümde merakla beklenecek.

"Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin"

Bölümde Ali'nin, tamamen yabancısı olduğu bu şehre tutunmasını sağlayan Derin'e evlenme teklifi ettiği an, unutulmaz olacak. Ali'nin, Derin'in önünde diz çökerek "Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin. Artık evlenelim" dediği romantik dakikalar, bölüme damgasını vuracak. Ali ve Derin, karşılaştıkları tüm engellerin ardından bir aile kurabilmek için ilk adımı atacak.

'Bu Şehir Arkandan Gelecek'in heyecan ve romantizm dolu yeni bölümünde Şahin, maç bitmeden Veysel'i kurtarabilecek mi, Gülce ve Tekin'in gizli işbirliğinden haberdar olan Ali ve Derin'in tepkisi ne olacak gibi sorular yanıt bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali, Hayatının En Zorlu Maçına Çıkacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement