AK Parti Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Kimdir?

AK Parti Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ali Kaya'yı seçti. Ali Kaya kimdir?

23.01.2019 09:43  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan adayı olan Ali Kaya kimdir?

AK Parti Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Kimdir?

ALİ KAYA KİMDİR?

Kaya, 14 Şubat 1981 tarihinde Karabük'te dünyaya geldi. Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim aldı. Ardından Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme Hazırlık Bölümünü tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve sonrasında Osmangazi Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi.

AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞINI YÜRÜTTÜ

Eğitim hayatını sonlandırmasıyla birlikte Safranbolu'da mali müşavirlik bürosu açarak meslek hayatına başladı. Siyasi hayata katılımı, 2002'de Bursa Kurucu Gençlik Kolları yönetiminde gerçekleşti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Üniversite Başkanlığı, 2006'da Ankara İl Gençlik Kolları Yönetimi ve 2008'de Karabük Gençlik Kollarında görevler aldı. 2011-2013 yılları arasında Safranbolu Esnaf Spor Kulübü Asbaşkanlığı,2015 yılında Safranbolu AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve SKM Başkanı, 2016-2018 yılları arasında da AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü. Ali Kaya, evli ve bir çocuk babası.

Son Dakika Politika AK Parti Karabük Safranbolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement