Ali Koç'tan Ersun Yanal'a şampiyonluk mesajı: Mazeret kabul etmiyoruz - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Ersun Yanal'a şampiyonluk mesajı: Mazeret kabul etmiyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Divan Kurulu'nda yaptığı şampiyonluk için 'mazeret istemiyorum' sözleriyle Teknik Direktör Ersun Yanal'a üstü kapalı mesaj verdiği söylendi.

29.07.2019 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi günü Divan Kurulu'nda özellikle kendi camiasına sert mesajlar gönderen Ali Koç, yapılan transferlere de değinirken, başkanın 'mazeret istemiyorum' sözleri Ersun Yanal'a açık bir gönderme olarak yorumlandı.

ALİ KOÇ'TAN ERSUN YANAL'A AÇIK MESAJ

'Hiç kimse mazeret üretmeden bu takımı şampiyon yapacağız, transferlerimizi tamamen hocamızın beklentilerine göre gerçekleştiriyoruz' diyerek tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'a bir anlamda aba altından sopa gösteren Ali Koç'un büyük zahmetlerle kurduğu takımı görmek için gün saydığı öğrenilirken, yönetimin 2-3 transferle direksiyonu tamamen Yanal'a teslim edeceği belirtildi.

"HOCAM NE DEDİYSEN YAPTIK YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Geçtiğimiz sezon ligi 6.sırada bitiren ve yönetime her defasında takımın kalite eksikliğinden bahseden Ersun Yanal'ın transfer listesinden bir adım dışarıya çıkmayan sarı lacivertli yönetimin kesinlikle mazeret kabul etmeyeceği bildirilirken, olası başarısızlıkta hesabın tamamen Yanal'a kesileceği ifade edildi. Audi Cup'ta oynanacak olan maçları bekleyen Ali Koç'un Ersun Yanal'la geçtiğimiz günlerde kritik yaptığı anlaşılırken, başkanın deneyimli çalıştırıcıya "Hocam geçen sezondan beri takımdaki kalite eksikliğini vurguluyordunuz biz de bunu anlayışla karşılıyorduk. Gelecek sezon sizin listenize göre hareket edeceğiz ve yalnızca sizin istediğiniz oyuncuları kadroya katacağız dedik ve bunları yaptık. 2-3 transferle verdiğimiz sözü tutacağız, siz istediniz biz yaptık, artık kesinlikle mazeret kabul etmiyoruz" dediği öğrenildi.

Başkan Ali Koç'la görüştükten sonra üzerinde baskı hisseden Ersun Yanal'ın kalan son transferleri beklediği öğrenilirken, şampiyon teknik adamın durumu yardımcıları ve takımın ileri gelen tecrübeli futbolcularıyla görüştüğü öğrenildi.

Ali Koç\'tan Ersun Yanal\'a şampiyonluk mesajı: Mazeret kabul etmiyoruz

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Ersun Yanal'a şampiyonluk mesajı: Mazeret kabul etmiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Fx: İlk 6 hafta işi zor feneri Ersun 6.hafta gider 5 4 Yanıtla
  • turgut yildiz: YILMAZZZZZZZZZZZ VURAL FB YAKIŞIR 5 2 Yanıtla
  • Falcao: Alicim düşmeyinde başka başarı gerekmez. 4 3 Yanıtla
  • Vatandaşın sesi: Ali başkan buldun şampiyon yapacak adamı futbol bilgisi olan bir teknik adama emanet etseydin takımı şampiyonluk gelebilirdi ama bu hocayla zor ancak kafiyeli laf yapıyor ağzı icraat sıfır en yakın zamanda bırakır gider tranzonspora döner takım fatih gibi Abdullah Avcı gibi adam lazım takımın başına kocaman bile bilgi ve tecrübesiyle yanaldan üstün bence yeni kurulan takıma yazık olacak 6 1 Yanıtla
  • Kuleliler: Hahahaa mazeret kabul etmiyormuş,koçun kuzusu,Ersun giderken senide götürecek,bebee 1 2 Yanıtla
  • selim: ter im 2 3 hakem satin alir halleder... 2 0 Yanıtla
  • selim: terimşike 1 0 Yanıtla
  • hakemleri ayarlamak lazim: terim ve abdurrahim albayrak hakemleri iyi ayarladi bosa futbolcu almaya gerek yok 2 3 hakem al yeter gorduk gecen sene ve onceki sene.... 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: ersun güzel türbinlerioynuyor yok fb defans yapmaz yaptırır ..gibi sonuç orta da trabzona ii kazık attı tazminatı aldı kaçtı sırada fb var ..ali efendi uyan bu adam dan teknik adam olmaz . 0 0 Yanıtla
  • GS TARAFTARI: FB yi şampiyon yapacak isim SERGEN YALÇIN yazın bir kenara. Geleceğin Morinhosu. 0 0 Yanıtla
  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement