Ali Koç'tan Galatasaray'a Mert Hakan göndermesi: Vedat Muriqi'den sonra sıkıntı yarattı - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Galatasaray'a Mert Hakan göndermesi: Vedat Muriqi'den sonra sıkıntı yarattı

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye transferinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in "Polemik yapmak istemiyorum, yüzleri kızarır" sözlerine yanıt verdi ve Vedat Muriqi'den sonra Mert Hakan Yandaş transferi de Galatasaray'ın içinde sıkıntı yarattı" ifadelerini kullandı.

12.08.2020 18:42  Güncelleme: 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu ve Mert Hakan Yandaş'ın transferiyle ilgili Galatasaray'ın yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

Kulüpler Birliği'nde Mert Hakan Yandaş gibi konular konuşulmuyor. Türk futbolunun kıblesi olmak... Bu kadar kötü bir Türk futbolunun kıblesi olmak iyi bir şey değil. İnşallah el birliğiyle bu durumda çıkacağız. Şu anda en çok dayanışma ve beraberliğe ihtiyaç olduğumuz dönem. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Seyircisiz maçlar oynadık, ligler Temmuz sonunda bitti. Önümüzdeki sezon ne zaman açılacak? Localar, biletler ne olacak? Yayıncı kuruluşun ne yapacağı belli değil? Pastanın ne olacağı belli değil.

"PASTA DAHA FAZLA BÖLÜNECEK"

Pasta daha fazla kulübe bölünecek. Stopaj konusu hala bizim gibi çok fazla branşı olan kulüpler için mükemmel işlemiyor. En fazla beraberliğe ihtiyaç olan bu dönemde büyük kulüplerin çekişmesini üzüntüyle takip ediyorum ve Fenerbahçe'yi temsil ettiğim cevap vermek zorunda kalacağım.

"MUSTAFA CENGİZ'E KARŞI AYNI NOKTADAYIM"

Sayın Mustafa Cengiz'e 'Sen sağlığına kavuş, ben şampiyon olmuş kadar sevinirim' dedim ve hala aynı noktadayım.

"ÜZÜLEREK TAKİP ETTİM"

Mert Hakan Yandaş konusuna gelirsek, sözleşmesi biten her oyuncuya birçok kulüp teklif yapabilir. Bir nebze gülerek, bir nebze de üzülerek takip ettim. İşin gerçekleri var, söylemek zorundayım. Etik olmayan tek bir şey, mukavelesi olan oyuncuyu, kulübün haberi olmadan, arkadan dolaşarak imza attırmaya çalışmaktır. Mert Hakan bize Kasım ayında önerildi. Çekişme içerisindeydik, o zaman ilgilenemezdik.

"ANLAŞMA MAÇTAN ÖNCE YAPILMIŞ"

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile görüşmüş, anlaşma yapılmış ama o anlaşma, Türkiye'de kabul görmüyor. O anlaşma da maçtan birkaç hafta önce yapılmış, o da enteresan bir durum.

"ANLAŞMAZSAK KONUŞURUZ" DEDİ

Mart geldi, ligler durdu ve Emre Belözoğlu da 'Şampiyonluk yarışından koptuk, Mert ile konuşmak istiyoruz' dedi. Ben de 'Konuş' dedim. Mert, bize 'Söz verdim, 10 Haziran'a kadar eğer anlaşamazsak, konuşuruz' dedi. Nitekim de öyle oldu. Ben hala Mert ile yüz yüze konuşmadım. Mert gerçekten duruş sergiledi. Türk futbolunda transfer yapılamayınca, suçlamalar başlıyor. Biz, onlardan daha az paraya Mert Hakan Yandaş'ı aldık.

"SUÇ İŞLEDİLER"

TRT'de çalışan bir medya mensubu, 'Galatasaray çalışanları, bu çocuğun mesajları ifşa ederse ne olur?' dedi ve ertesi gün ifşa edildi. Bizim için sorun yok ama suç işlediler.

"MERT HAKAN SIKINTI YARATTI"

Anladığım kadarıyla Vedat Muriqi'den sonra Mert Hakan Yandaş transferi de Galatasaray'da sıkıntı yarattı. Mert Hakan Yandaş içlerinde sıkıntı yaratmış olabilir. Camiada da sıkıntı yaratmış olabilir. Yarın öbür gün, bizim istediğimiz bir oyuncuya Galatasaray da Beşiktaş da teklif yapabilir, alabilir. Bu ne ilk olacak ne de son.

MUSTAFA CENGİZ: YÜZLERİ KIZARIR

Dün düzenlenen sponsorluk anlaşmasında "Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse alır" paylaşımına karşılık veren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Futbolcular önce Galatasaray'a gelir, Galatasaray ile anlaşamazsa 2-3 kat fiyata başka tarafa gider. Galatasaray, Türkiye'de futbolun kıblesidir. Önce Galatasaray'a gelirler" demişti.

İsim vermeden Mert Hakan'a mesaj yollayan Başkan, "Genç çocuklar, polemik yapmak istemiyorum. Hepsinin yolu açık olsun. Daha fazla teklif derse fikri değişebilir. Ancak pandoranın kutusunu açmayalım. Çok utanan insanlar, yüzü kızaranlar olur" ifadesini kullanmıştı.

Ali Koç\'tan Galatasaray\'a Mert Hakan göndermesi: Vedat Muriqi\'den sonra sıkıntı yarattı

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Galatasaray'a Mert Hakan göndermesi: Vedat Muriqi'den sonra sıkıntı yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Serkan54: Capsiz herif.sen işine bakta kovulma.dede parasi baba parasi yemekten başka ne yaptin hayatta.ne başarin var.feneri küme düşmemeye oynatan başkan olarak tarihe gectin.bu sene belkide küme düşürecen.bakacaz. 34 30 Yanıtla He: Sana dededen kalsa yemıyceksin sanki konusmalarından kıskanclık akıyo ama tırnagı olamazsın 19 14
  • Tr80: Murigi gs ile yüzde yüz anlamıştı hatta gsye gelmek için rest bile çekmişti. Sonrasında Rize başkanı febeye verdik dedi hatta gese febeden daha fazla bonservis verdiği halde. Yalnsa çık yalan de Ali gardaş. 17 1 Yanıtla
  • erbaa : adam kendi söylediği yalana .inanıyo.ve mutlu oluyo.büyük meziyet. 10 3 Yanıtla wwww: dimi gs lilerin en büyük salaklığı kendleri uydurup kendileri iniaır 0 0
  • Boş Başkan: he he sırf bu limite takılmamak için el altından yapıyorsunuz şartlarınızı. herkes biliyor bunu. mert hakanda tam feneve yakışan bir transfer oldu. döneklerin içine bir dönek daha girdi. 3 0 Yanıtla
  • realist: vay be mert hakan ın kariyeri başlamadan bitti yala:) 2 0 Yanıtla
  • GERÇEK FENERLİ: Ali koça katılıyorum.GS alamadı diye nanik,kıskanıyor .Fener bu işlerin üstesinden gelir.Ali koç başkan FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSUN. 0 1 Yanıtla
  • SCORPİON: TÜRKİYENİN VİZYONSUZ TAKIMIN BASİRETSİZ BAŞKANI ALİ KOÇ HALA UTANMADAN KONUŞUYORSUN AZİZ YILDIRIMI MUMLA ARATIR OLDUN FENERBAHÇELİLERE İŞİN GÜCÜN GALATASARAYLA UĞRAŞMAK ACİZ KİŞİLİK 1 0 Yanıtla
  • BAM BAM: Bu sene sana baybayyy 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement