Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Hasan Ali'nin Pozisyonuna Tepki - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Hasan Ali'nin Pozisyonuna Tepki

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'a yapılan sert müdahale sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler ayağa kalkarak maçın hakemine tepki gösterdi.

15.03.2019 22:39  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Ligin 26. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, Ülker Stadında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 74. dakikada Roberto Soldado ve 86. dakikada Mehmet Ekici kaydetti. Sivasspor'un tek golü 73. dakikada Özer Hurmacı'dan geldi.

ALİ KOÇ AYAĞA KALKARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan müsabakanın 30. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'a Sivassporlu futbolcu Douglas sert bir müdahalede bulundu. Bu müdahale sonrasında tribünler tepki verirken Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç pozisyona büyük bir tepki gösterdi. Yapılan faul sonrasında ayağa kalkan Koç hakeme tepkide bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç\'tan Hasan Ali\'nin Pozisyonuna Tepki
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Hasan Ali'nin Pozisyonuna Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • misafir: Sayın Semih Özsoy Başkan; size çok yakın aracılar kanalıyla bu girdiğiniz lanet olasıca berbat durumdan çıkışın ilacını söyledim. Beni ciddiye almadılar, hatta dalga geçtiği mi zannettiler... Lütfen sizin 1-2 mt çevrenizdeki çalışanlarınıza sorun.... maçın 2 yarısı seyretmedim kalbim sıkışıyor gibi geldi.. bu bize revamı dır... Bitsin artık bu zulüm.... 1 1 Yanıtla
  • MİSAFİR: SKERTEL ROMAN REYES FREY SLİMANİ BENZİA DAN BİR CACİK OLMAZ.... 0 1 Yanıtla

Advertisement