Ali Koç'tan Terim ve Mustafa Cengiz'e sert sözler! - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Terim ve Mustafa Cengiz'e sert sözler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-1 mağlup oldukları Demir Grup Sivasspor maçının ardından konuştu. Ali Koç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz için sert ifadeler kullandı.

15.12.2019 19:39  Güncelleme: 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivas spor yenilgisinin ardından oldukça kritik açıklamalarda bulundu. Gerekli tedbirleri alacaklarını kaydeden Koç, "Saçma sapan 6-7 puan kaybetmeseydik, buradaki 3 puanı normal karşılayabilirdik. Enteresan bir lig oluyor bu sene puanlama açısından. Gerekli tedbirleri alacağız." dedi.

Sakatlıklar için konuşan başkan, "Sadık uzun süre oynayamayacak gibi görünüyor. Darbelere bağlı olmayan sakatlıklardan çok çektik, demek ki bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Hasan Ali de sakatlandı, nüksetti. Birkaç hafta bizimle olmayacak." ifadelerini kullandı.

Kırmızı kartların haklı olduğunu belirten Fenerbahçe Başkanı, "Ozan Tufan kırmızı gördü, cezasını hafta içi çekecek. Garry Rodrigues haklı olarak bir kırmızı gördü. Ozan takımın kaptanı, kendine hakim olması gerekirdi. 4. hakem ile yaşadığı diyaloğu söyleyince, ona da bir nebze hak veriyorum. Kulübün liderlerinden biri. Şampiyon olacağız, kaybedilmiş bir şey yok. Sevinilecek tek şey, bu kayıpların erken gelmesi. Biz alacağımız tedbirlerle bu sorunu gidereceğiz." diye konuştu.

"FATİH TERİM BENİ KAST ETTİYSE SÖYLESİN"

" Fatih Terim, reklam servislerinden, spor servislerine mesajlar gittiğini söyledi. Sizi ima ettiği belirtiliyor." şeklinde bir soru sorulunca Ali Koç, "Beni kast ettiyse, beni kast ettiğini söylesin, söyleyeyim. Duymadığım konuda yorum yapmam doğru olmaz. Spor basınında en az laf söylenen hoca Fatih Terim. Fatih Terim'den daha çok korunan bir hoca yoktur spor basınında. Onun da nedenlerini zaman gelince açıklarız" cevabını verdi.

MUSTAFA CENGİZ'E YANIT: SABRIMIZI TAŞIRACAK SEVİYEYE GELDİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in tepkisine de yanıt veren Ali Koç, "Yok efendim niye buluşmuşlar, %30'dan %40'a yükseltilmesi falan bizim için olmuş gibi, sabrımızı taşıracak seviyeye geldi bazı başkan seviyesindeki açıklamalar. Onlara da cevap vereceğim." dedi.

"ZAJC'IN SAKATLIĞI İLE PLANLAR ALT ÜST OLDU"

Devre arasında transfer yapıp yapılmayacağıyla ilgili soruya Ali Koç, "Takımı güçlendirmek zorundayız. Zajc, elimizdeki değerlerden biriydi. Zajc, başka takımların ilgilendiği bir oyuncuydu. Şimdi sakatlıkla birlikte planlar birazcık alt üst oldu." dedi.

Zajc'ın sakatlığını değerlendiren Ali Koç, "3-4 ay değil, doktorumuz Burak Hoca tahminlerinde isabetlidir. 6-8 hafta diyor ama tabii devre arası penceresini kaçırıyor." ifadeleriyle cevap verdi.

Ali Koç\'tan Terim ve Mustafa Cengiz\'e sert sözler!

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Terim ve Mustafa Cengiz'e sert sözler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • hakan: ali başkan, sağa sola cevap vermek yerine, kendi takımına bak... nelerin yanlış gittiğini, kimlerin yanlış yaptığını gör, emreden oyuncu falan olmaz, kaleci altaydan ancak gelecek yıllarda faydalanmayı düşünün, sivasspor kaleci buluyor siz bulamıyorsunuz, bunu düşünün ve yanınızda bulunan comoliden acilen kurtulmaya bakın, yoksa bu sel sizi de yutacak, ona göre... bizlere "neredesin aziz başkan, sana haksızlık yapmışız" dedirtmeyin. basketbol takımımız, efesin moral takımı oldu... 3 1 Yanıtla
  • korkusuz antepli: acilen ersun yenalı kovun çünkü hoca değil 3 1 Yanıtla
  • YAV HEHE: BECEREMİYORSUNUZ ALİ BEY SİZİ YERLER BU CAMİADA SİVRİ DİLİNİZ FENERBAHÇEYİ BATIRIYOR 3 1 Yanıtla
  • Spor yorumcusu: Ne o Koç zorunamı gitti 30 dan 40 çıkması feneri eksi puandan kurtarması demek,,geç bu ayakları efendi,iyi bir işsadamı olabilirsin ama kesinlikle iyi bir başkan değilsin,masa başı işleride bırak.Kimse bunu yemez 17 takımı aptal yerinede koyma 3 1 Yanıtla
  • GS: şikeci geleneklere sahip kuşlar...şikecisin sen şikeci kal,teşvik primlerinide yanına al..buluşun orda burda azizin stajyeri nihatla nolucak bakalım... 2 1 Yanıtla
  • Gazeteci: Ali beyi gaza getirip konuşturup haber yapmak için o onu demiş bu bunu demiş diyerek sen ne diyorsun haberi gereksiz gerilmelere neden oluyor .... burak kim ne derse desin ersun amca ne yapıyor biz ona bakalım 2 1 Yanıtla
  • Fatih: Bu is senin isin degil alicigim tarla surmeden fenevin hali ahada bu 2 1 Yanıtla
  • Tespit : Her yenilgi sonrasında Alicim başka takımlara öfkelenir yahu Ersun takımı taşıyamaz katkısı olmaz başarı yok oynanam futbola bak başkalarını boşver 2 yenilgi daha alsın ersun kalmaz 2 1 Yanıtla
  • hakan: Terimi göndeemediniz ama belki yanal ve avcıyı gönderir takdiri İlahi. 1 1 Yanıtla
  • boga : niye buluştun söyle 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement