Ali Koç'tan Volkan Demirel'e Sürpriz Teklif! - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Volkan Demirel'e Sürpriz Teklif!

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de sezon sonunda 17 yıldır sarı lacivertli formayı giyen Volkan Demirel dönemi sona eriyor. Ali Koç, tecrübeli eldivene jübile teklifinde bulunacak. Ancak Volkan Demirel'in kariyerine ABD'de devam etmesi bekleniyor.

22.05.2019 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkan Demirel, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe formasına veda edecek. Ali Koç, tecrübeli file bekçisine jübile teklifinde bulunacak.

Sözleşmesinin sona ereceği Fenerbahçe ile yolLarını ayıracak olan Volkan Demirel için 34. hafta maçının önemi büyük. Harun'un cezası nedeniyle bu karşılaşmada kaleyi koruyacak tecrübeli eldivenin sarı-lacivertli formayla son maçı olacak.

JÜBİLE TEKLİFİ YAPILACAK

Bu arada başkan Ali Koç'un 17 sezondur Fenerbahçe forması giyen tecrübeli file bekçisine jübile teklifinde bulunacağı öğrenildi.

YENİ ADRESİ ABD

Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanan Volkan Demirel, bundan sonraki kariyerine ABD'de devam edecek.

Ali Koç\'tan Volkan Demirel\'e Sürpriz Teklif!

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Volkan Demirel'e Sürpriz Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • osmaniyeli...80: çok şükür ahlaksızın biri daha gidiyor.... 5 10 Yanıtla
  • GS 1905: Darica hayvanat bahcesinden bi takim cikarsinlar jubilesine 5 9 Yanıtla hakkı: sen gel çık karşısına görüncede imza istersin gundi 11 0
  • FENEROL: kaptan gitme bu takımın sana ihtiyacı var 6 6 Yanıtla
  • 123: BUNDAN SONRA ABD DÜŞÜNSÜN 6 5 Yanıtla KARŞI: HAHHAHA .... ORMANDA BOL BOL GEZER BU AYUCUK 3 7
  • büyük kâhin Nusretdamus: Önümüzdeki 100 yılda futboldaki gelişmeler şöyle olacak,Gs birkaç yıl daha şikelerle kupalar alacak sonra adaletli yönetim gelecek ülkemize futbolda etkilenecek 100 yıl içinde Beşiktaş 28 şampiyonluk Trabzonspor 22 şampiyonluk Fenerbahçe 41 şampiyonluk Anadolu takımları 4 şampiyonluk Gs 5 şampiyonluk oda hakemlerle federasyonla zorla kazanacak cinconspor 7 2 Yanıtla Ultra: Ne içtin olum sen...bu kadar mı fenev psikolojinizi bozdu...hemen bir randevu alın deli doktorundan...dinlenerek olur dedikleriniz...alcanız bişey var ama kupa değil o...bu arada uefada kayıtlı , tescilli şikecisiniz.daha neyin muhabbetini yapıyon.. 0 0
  • Mustafa: Gerek Fenerbahçe ye gerekse Milli Takıma uzun yıllar hizmet ettin. İyisiyle kötüsüyle güzel zamanlardı. Allah yolunu açık etsin. 6 2 Yanıtla
  • dogan: hiç sevmem ama yine bu ramazanda ALLAH yolunu açık etsin. 0 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement