Ali Koç taraftara seslendi: Portekizli veya Alman hoca dedik ama bu değişebilir, taraftarımızın içi rahat olsun - Son Dakika
Spor

Ali Koç taraftara seslendi: Portekizli veya Alman hoca dedik ama bu değişebilir, taraftarımızın içi rahat olsun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FOX TV'de katıldığı programda sarı-lacivertli kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu. Koç, "Portekiz ve Alman ekolü bir hoca dedik ama değişiklik olabilir. Taraftarımız içini rahat tutsun, güzel günler yakında. Bu ismi pazartesi günü açıklayacağız. Yönetim listesinde 8-9 yeni isim olacak" ifadelerini kullandı.

23.06.2021 10:57  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, seçim öncesinde çeşitli TV programlarına katılıp 3 yıllık yönetim dönemi ve gelecekteki projeler hakkında bilgiler veriyor. Koç, son olarak FOX TV'nin konuğu oldu, hoca konusu ve yeni yönetime girecek isimler hakkında bilgiler verdi.

İşte Koç'un açıklamalarından satır başları:

"BURADA BİR DEĞİŞİKLİK OLABİLİR"

"Taraftarlarımızın içi rahat olsun, güzel günler yakında. eknik direktör konusunda bir sürpriz olabilir. Alman ve Portekiz ekolüne bakıyorduk. Fakat burada bir değişiklik olabilir. Pazartesi günü açıklayacağız.

"SONRA BECEREMEDİ DİYORLAR"

Taraftarlarımıza sesleniyorum. Hiç olmayan görüşmeler gündeme geliyor. Sonra beceremedi diyorlar. Bunlara itibar edilmesin.

"NORMALDE İKİ HAFTA ÖNCEDEN BELLİDİR"

Seçimlere girmeden önce yönetim listesi iki hafta önceden bellidir normalde ama bizim tüzüğümüz farklı. Yarın öğleden sonra açıklamayı planlıyoruz listemizi. 8-9 yeni isim olacak. Hatta 9-10 da olabilir."

Ali Koç taraftara seslendi: Portekizli veya Alman hoca dedik ama bu değişebilir, taraftarımızın içi rahat olsun

Son Dakika Spor Ali Koç taraftara seslendi: Portekizli veya Alman hoca dedik ama bu değişebilir, taraftarımızın içi rahat olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • YALÇIN YILMAZ: sağolun 8 sene oldu içimiz epeyce rahat sayenizde 4 0 Yanıtla
  • Bilir Kişi : Taraftarımız içini rahat tutsun, güzel günler yakında bla bla bla. 3 Sene oldu 3 sene sayın Başkan. Önümüzdeki sene de şampiyon yapamayın şu takımı bakalım ne oluyor? 4 0 Yanıtla

Advertisement