Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Yönetim Olarak 6 Yıla İhtiyacımız Var - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Yönetim Olarak 6 Yıla İhtiyacımız Var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan 'Leaders Week'te konuşmacı oldu. Ali Koç, panelde Fenerbahçe Kulübünün bir futbol değil, spor kulübü olmasına vurgu yaparak yönetim olarak 6 yıla ihtiyaç duyduklarını söyledi.

11.10.2018 23:20  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünyada spora yön veren üst düzey şirket/kulüp yöneticilerinin bir araya geldiği; küresel spor, teknoloji, eğlence ve iletişime dair deneyimlerin paylaşıldığı dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan 'Leaders Week'te konuşmacı oldu. Başkan Koç, 40 dakikalık paneldeki konuşmasında Fenerbahçe Kulübü'nün bir futbol değil, spor kulübü olmasına vurgu yaparak olimpik branşlardaki başarılara değindi.

"ATATÜRK'ÜN İZİNDE BİR KULÜBÜZ"

Oturumun moderatörünün kulüpte çok sayıda kadın üyenin bulunmasıyla ilgili sorusu üzerine Koç, Fenerbahçe'nin kadınların rolü konusunda öncü olduğunu, 1920'li yıllarda Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı kurulduğunu ancak rakip bulamadığını anlattı. Ali Koç, Fenerbahçe'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde giden bir kulüp olduğunu ve Atatürk'ün de her zaman kadınların toplum içindeki rolüne vurgu yaptığını ifade etti.

"6 YILA İHTİYACIMIZ VAR"

Yönetim olarak 6 yıla ihtiyaç duyduklarını söyleyen sarı-lacivertli ekibin başkanı, bu süre sonucunda kulübün finansal olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini ve futbolun yanı sıra sporun diğer alanlarında da sürdürülebilir bir başarı kazanmayı amaçladıklarını kaydetti. Fenerbahçe'nin küresel bir marka olması açısından basketbola da değinen Ali Koç, "Avrupa'nın en iyi 3 basketbol takımından birine sahibiz. Euroleague'de son 4 senede 4 kez Final Four oynadık, bir kez kazandık, iki kez ikinci olduk" dedi.

DÜNYANIN EN PRESTİJLİ İSİMLERİ PANELDE

Panelde Premier Ligin İcra Kurulu Başkanı Richard Scudamore, Manchester City'nin bağlı olduğu City Football Group'un Baş Pazarlama Sorumlusu Nuria Tarre, İspanya ligi La Liganın Baş İletişim Sorumlusu Joris Evers, Amerikan Futbolu takımı San Francisco 49ers'ın Başkanı Al Guido, Hollanda ekiplerinden ADO Den Haag'ın Başkanı Felix Wu, Meksika futbol liginin Başkanı Enrique Bonilla, İtalyan kulübü Inter Milan'ın CEO'su Alessandro Antonello, Benfica futbol kulübünün CEO'su Domingos Soares de Oliveira, Amerikan futbolu takımı Jacksonville Jaguars'ın Başkan Yardımcısı Megha Parekh, Everton'ın Baş Finans Sorumlusu Sasha Ryazantsev ve NBA takımı Los Angeles Clippers'ın baş Küresel Ortaklık Sorumlusu Scott Sonnenberg yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Yönetim Olarak 6 Yıla İhtiyacımız Var
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Yönetim Olarak 6 Yıla İhtiyacımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • rasim: 6 YIL SEN BU TAKIMIN BAŞINDA KALABİLCEKMİSİN ALİ EFENDİ 6 0 Yanıtla
  • bjk: yani diyorsunki 6 sene unutun sampiyonlugu 5 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Ali koc efendi fenerbahce sana 3 beden buyuk geldi tasiyamadin kiyafeti masal anlatma beceremedim de birak git artik 3 1 Yanıtla
  • GS LI: Ali başkanın yanındayız.Korkunun ecele faydasi yok.Cesur ol başkan. 2 2 Yanıtla
  • Gelinen nokta: Yönetim çok çok çok başarısız. 3 0 Yanıtla
  • gs: rakıbıbsızlık cok kotu rakımızı hemen ayaga kaldırın keyfı yok bu işin 2 1 Yanıtla
  • Salim cakmak: Sayin ali koc yani simdi 6 yil bizden hic bir sey beklemeyin mi soyluyorsun vallaha bu kulube bu taraftara cok yazik edersin yarimaci takim yik sonra kumeye dusmemeye oynayan takim insa et sonrada. 6 yila ihtiyacim var de cok yazik. Fener bu komili ile cocuyla hic bir yere varamaz dusunsenize gs liderken toturu gonderiyor da liderken fener sondan 4 dorduncu ama baskanin umrunda degil allahdan gs nin forvetleri yok olmadigi zaman fener 10 puan fark yapti bide forvetleri oldugunu dusunun kac puan fark yapar sayin koc bu fener cocu ve comili ile hic biryere varamaz kendini avutma fenere 2 saglam berezilyayi forvet ve 2 tane teknigi yuksek berezilyayi orta saha futbolcular lazim anca basarili olursun 34 haftada fenerin puani 30 ...38 arasi biter simdiden. Yonetim olarak tedbirini al 2 0 Yanıtla
  • Neco: 6 yilda fener amator kumeye duser.ama adam hakli bu kadar kokusmuslugun temizlenmesi icin 6 yil bile az. 0 0 Yanıtla

Advertisement