Ali Korkmaz ve Muharrem Tutuş'tan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ali Korkmaz ve Muharrem Tutuş'tan Esnaf Ziyareti

Ali Korkmaz ve Muharrem Tutuş\'tan Esnaf Ziyareti

Muharrem Tutuş, mevcut programlarının haricinde akşamları da esnafı ziyaret ediyor.

01.04.2013 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, mevcut programlarının haricinde akşamları da esnafı ziyaret ediyor. Bu kapsamda Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde geçtiğimiz günlerde açılışı olan, Erdoğan Karagöz ve oğlu Erdem Karagöz'ün işletmeciliğini yaptığı Kebap41'e de bir ziyaret gerçekleştirdiler. Korkmaz ve Tutuş'a Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Mithat Ergün'de eşlik etti.

Kebap41'de Para değil, Hoşgörü geçiyor

İşyeri sahibi Erdoğan Karagöz, misafirleriyle aynı masaya oturarak sohbet etti. İşyeriyle ilgili bilgiler veren Karagöz; " Çalışma prensibimizde 1 çorba içenle 10 lahmacun yiyene aynı hizmeti veriyoruz. Standart olan 5-6 çeşit mezemizi tüm müşterilerimize sunuyoruz. Bizim hizmet anlayışımız paraya değil, memnuniyete ve hoşgörüye odaklı. Misafirlerimiz de bunu daha ilk andan itibaren hissediyor. Olumlu geri dönüşler alıyoruz" dedi ve yemeğe geçtiler.

Korkmaz ile Tutuş mekanı ve hizmeti çok beğendi

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz "İnsanın kendi işini yapması kadar güzel birşey yok. Ticaret sünnettir. Yenişehir mahallesi özellikle yemek sektöründe önemli rol oynamaya başladı. Güzergah olarak İzmit'in ana caddelerinden bir tanesi üzerinde böyle bir yer açmanız umuyorumki sizi pişman etmeyecektir. İktidarımız döneminde esnafın yüzü güldü. Hergün onlarca işyeri açılıyor. İnsanlar 10 yıl öncesinde kepenk kapatıyorlardı. Nitekim bu işyerinde nereden baksan 10-12 kişi çalışıyor. Sizlerin sayesinde bu vatandaşlarımız ekmek yiyor. Gözle görünmesede ekonomiye bir katkıda bulunuyorsunuz. Bu sebeple sizlere Allah'tan hayırlı müşteriler ve bol kazançlar diliyorum." diyerek Karagöz ailesini tebrik etti. Verilen ikramların arkasından içilen Türk Kahvesi eşliğinde sohbet edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Korkmaz ve Muharrem Tutuş'tan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement