Ali Özkan'dan Balıkesir'e Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ali Özkan'dan Balıkesir'e Kutlama Ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Buski Genel Müdür Yardımcılığı'ndan, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü görevine atanan Talat Özen'i ziyaret etti.

27.01.2018 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslen Karacabeyli olan ve resmi özel çeşitli kurumlarda elde ettiği başarılarla, Karacabeylilerin gururu olan Talat Özen'i makamında ziyaret eden Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirdiği üstün performansın ardından Özen'in, Balıkesirlilere de son derece başarılı hizmetler sunacağından emin olduğunu kaydetti.

Başkan Özkan'ın BASKİ Genel Müdürü Talat Özen'e gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan da hazır bulunurken, Özen; hemşerilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyet ve gururu dile getirdi.

Son derece samimi bir atmosferin yaşandığı ziyaretin ardından Talat Özen'e, Karacabey'in eşsiz güzelliklerinden longoz ormanlarında çekilmiş bir nilüfer çiçeği tablosu hediye eden konuklar; Türkiye'nin üst düzey bürokrat kademelerinde yer alan Karacabeylilerin, ilçe halkının da ayrı bir gurur vesilesi olduğuna vurgu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Özkan'dan Balıkesir'e Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement