Ali Poyrazoğlu'ndan Başkan Uysal'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Ali Poyrazoğlu'ndan Başkan Uysal'a Teşekkür

Ali Poyrazoğlu\'ndan Başkan Uysal\'a Teşekkür

Antalya’da bu yıl ilk kez düzenlenen Antalya Komedi Festivali başlıyor.

23.09.2017 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bu yıl ilk kez düzenlenen Antalya Komedi Festivali başlıyor.

28 Eylül'e kadar sürecek olan festivalde, Ali Poyrazoğlu, Emre Kınay, Altan Erkekli, Sevinç Erbulak, Fırat Tanış, Günay Karacaoğlu, Veysel Diker, Evrim Alasya gibi isimler, Antalyalı sanatseverlerle buluşacak.

Karikatür atölyesi Meltem Cep Sahnede

Festivalde, 28 Eylül Perşembe günü saat 14.00'te yapılacak Ali Çetinkaya Karikatür Atölyesi etkinliğine Muratpaşa Belediyesi evsahipliği yapacak. Ali Çetinkaya, 28 Eylül Perşembe günü Muratpaşa Belediyesi Meltem Cep Sahne'de, 6-12 yaş arasındaki çocukların katılacağı karikatür atölyesi gerçekleştirecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, festivale katılacak sanatçılarla biraraya geldi. Başkan Uysal'a, Antalya Komedi Festivali'ne desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Başkan Uysal, usta tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu ile birlikte, bu yıl ilki düzenlenecek Antalya Komedi Festivali'ni değerlendirdi.

Kitlesel sanat kursları

Sadece yolla ve sokakla şehir olunamayacağını ifade eden Başkan Uysal, "21 bin insanımıza sosyal hizmet sunuyoruz. Onun dışında sanat, kültür, kent kimliğinin bir parçası olmak, komşulaşmak lazım. 12 festivalimiz var. Resimden tiyatroya kadar, kitlesel ölçekte sanat kurslarımız var. 5 bin komşumuz, kurslarımıza devam ediyor. Bugünde, festival kapsamında ülkemizin en büyük komedi, sinema ve tiyatro sanatçılarından Ali Poyrazoğlu ile beraberiz" dedi.

Opera ve çok amaçlı gösteri merkezi

Nazım Hikmet'in 'Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum' dizesini anımsatan Başkan Uysal, "Opera ve çok amaçlı gösteri merkezi inşaatımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu büyük yatırım, bitmek üzere. Çalışmalarımızı kitlelerin sanatla buluşmasına, sadece şarkı dinlemeleri için değil, şarkı söyleyebilmelerine katkı sağlamak için yapıyoruz. Ben de öykü yazıyorum. Bir öykü kitabim geçen aylarda çıktı."

Poyrazoğlu, 'Gurur duyun'

Katılımcılara seslenen Ali Poyrazoğlu da "Bu kadar pratik, derdini bu kadar kısa ve iyi anlatan bir belediye başkanına az rastladım. Genelde 2-3 saat anlatıyorlar. Baygınlıklar geliyor insanlara. Derledi, toparlardı, fıstık gibi anlattı. Meselenin de özüne dokundu. Sanata ilgili ve duyarlı bir başkanınız olduğu için gurur duyun. Antalya'nın arkasında böyle sanatsever bir başkan olduğunu her ortamda anlatalım ki Antalya, İstanbul festivali kadar büyük bir komedi festivali kazanmış olsun. Tüm desteklerinden dolayı edebiyatçı ve öykü yazarı Başkan'a teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali Poyrazoğlu'ndan Başkan Uysal'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement