Ali Taran Tatlı Bir Heyecan Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Ali Taran Tatlı Bir Heyecan Yaşıyor

Ali Taran Tatlı Bir Heyecan Yaşıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi'nde, sanatçı Ayşe Özyılmazel ile birlikte dünya evine girecek olan ünlü reklamcı Ali Taran'ı tatlı bir heyecan sardı.

01.07.2011 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi'ndeki bir villada saatler sonra kıyılacak nikah öncesinde eve, konuklar için bol miktarda yiyecek, içecek ve çiçekler taşındı. Ali Taran ise nikah töreninde bir aksaklık yaşanmaması için oradan oraya koşup talimatlar yağdırdı.

Bodrum'a bağlı Göltürkbükü Beldesi'ndeki bir villada dünya evine girecek olan Ali Taran'ın heyecanı gözlerden kaçmadı. Kısa bir süre önce 54 yaşındaki Selma Taran'dan boşanan ve adı Hülya Avşar ile aşk dedikodusuna karışan ünlü reklamcı 60 yaşındaki Ali Taran'ın bugün (Cuma) Polat Evleri'nde Semiramis Pekkan'a ait villada kıyılacak nikahı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

Sanatçı Ayşe Özyılmazel günün büyük bölümünü evde nikaha hazırlık için geçirirken, Taran da şort ve tişört ile çıktığı sokakta villaya getirilen, yiyecek, içecek ve çiçeklerle ilgilendi. Ünlü reklamcı Taran, yaklaşık 45 derecede sıcaklık altında bekleyen basın mensuplarına meyve gönderdi. Basın mensuplarının görüşme isteği üzerine villadaki işçiler aracılığıyla meyve gönderen Taran'ın içilere basın mensuplarının talebiyle ilgili, "Bugün çok değişik ve hoş bir psikoloji içindeyim ne yapacağım belli olmaz. Çok heyecanlıyım, sizler bu durumu anlarsınız, bekleyin bakalım bir şeyler yaparızö dediği öğrenildi.

Villada yapılan hazırlıklar öncesinde Özyılmazel'in annesi Oya Germen'in de villaya geldiği ve hazırlıklara yardım ettiği görüldü. Taran ve Özyılmazel'in nikahları az sayıdaki davetlinin katılacağı törenle villada kıyılacak. İkilinin yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde lüks bir yatla mavi yolculuğa çıkacağı ve Datça, Knidos, Simi, Kilimli ve Leros adalarını gezeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Taran Tatlı Bir Heyecan Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement