Aliağa'da Parklara Modern Dokunuş - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Parklara Modern Dokunuş

Aliağa\'da Parklara Modern Dokunuş

İzmir’de Aliağa Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parklarına yeni nesil ve modern oyun grupları konulması için çalışma başlatılırken, parkların zeminleri ise kauçuk malzeme ile daha güvenli hale getiriliyor.

06.04.2017 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Aliağa Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parklarına yeni nesil ve modern oyun grupları konulması için çalışma başlatılırken, parkların zeminleri ise kauçuk malzeme ile daha güvenli hale getiriliyor.

İlçe genelindeki parkların yeni nesil oyuncaklarla donatılması için çalışmalarını yürüten Aliağa Belediyesi, ilk etapta 7 dış mahalleye oyun gruplarının montajını tamamladı. Çakmaklı, Bozköy, Şehit Kemal, Samurlu, Çıtak, Uzunhasanlar ve Karaköy mahallelerine çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan 'Batık Gemi' figürlü oyun grupları yerleştirildi. Kullanıma hazır hale gelen oyun gruplarının etrafına ağaç ve çeşitli çalı grupları dikildi. Yapılan çimlendirme çalışmalarıyla parklar görsel olarak daha estetik hale getirildi. Parkların daha güvenli ve hijyenik olabilmesi amacıyla kum olan oyun gruplarının zemini kauçuk malzeme ile değiştirilirken, aynı zamanda parklara gece kullanımı için led aydınlatmalar montajlandı.

Aliağa Belediyesi yetişkinlerin daha rahat spor yapabilmesi içinde parklarda eskimeye yüz tutmuş spor aletlerini de yenileriyle değiştirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Parklara Modern Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement