Aliağa'da Yaz Konserleri Ümit Besen ve Pamela ile Başlıyor - Son Dakika
Magazin

Aliağa'da Yaz Konserleri Ümit Besen ve Pamela ile Başlıyor

Aliağa\'da Yaz Konserleri Ümit Besen ve Pamela ile Başlıyor

Romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen ve Rock müziğin başarılı ismi Pamela, İzmir’in Aliağa’da ilçesinde sahne alarak şarkılarını hayranları için seslendirecek.

24.07.2018 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen ve Rock müziğin başarılı ismi Pamela, İzmir'in Aliağa'da ilçesinde sahne alarak şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan 'Yaz Konserleri' Ümit Besen ve Pamela konseri ile başlıyor. 28 Temmuz Cumartesi günü Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'ndaki konser, saat 21.30'da başlayacak.

Son dönemde piyano dışındaki diğer enstrümanlara olan hakimiyeti ile de kendinden söz ettiren, davul ve elektrogitar çalarak Rock parçalarını ustaca yorumlayan Ümit Besen, konserde, 'Nikah Masası', 'Okul Yolunda', 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?' gibi eserlerini Türk Rock müziğin başarılı ismi Pamela ile birlikte seslendirecek.

Özellikle 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?' düeti video paylaşım sitelerinde yüz milyondan fazla tıklanırken, ikilinin Aliağa performansı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Aliağa'da Yaz Konserleri Ümit Besen ve Pamela ile Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement