Aliağa'da Yılın İlk Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Aliağa'da Yılın İlk Meclisi Toplandı

Aliağa\'da Yılın İlk Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Ocak ayı olağan meclisi ilk oturumu Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

03.01.2018 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi Ocak ayı olağan meclisi ilk oturumu Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan oturumun gündeminde başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ve gündem dışı önergeler yer aldı. Meclis üyelerinin görüşüne sunulan 32 madde tek tek oylandı.

5 Aralık 2017 ve 8 Aralık 2017 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan Aliağa Belediyesi'nin yılın ilk meclisi, başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesiyle devam etti. Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; 1-8-9-10-11-14-15-16-17 ve 18. maddeler oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

2018 yılının ilk meclis toplantısında Denetim Komisyonunda görev yapacak olan meclis üyeleri de gizli oylama yöntemi ile belirlendi. Buna göre 5 kişiden oluşan Denetim Komisyonuna; Rahmi Keskinoğlu, Hilkat Çelik, Kazım Ulaş, Erdal Önal ve Ulviye Öztürk seçildi.

Ocak ayı meclisi ilk oturumu, ikinci oturumun 4 Ocak Perşembe günü yapılmasına oy birliği ile karar verilmesi ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aliağa'da Yılın İlk Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement