Aliağa Petkim'den Veda Maçı - Son Dakika
Güncel

Aliağa Petkim'den Veda Maçı

Aliağa Petkim\'den Veda Maçı

Beko Basketbol Ligi'ndeki 6 sezonluk maceranın ardından lige daha önce veda eden Aliağa Petkim, son maçında Türk Telekom'u konuk etti.

07.05.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEKO BASKETBOL LİGİ 30. HAFTA KARŞILAŞMASI

ALİAĞA PETKİM: 65 - TÜRK TELEKOM: 75
Salon: Enka
Hakemler: Mehmet Keseratar, Mehmet Serdar Ünal, Engin Sarı

Aliağa Petkim: Ahmet Erdoğan 5, Serkan Menteşe 2, Yalçın Azizmahmutoğulları 2, Sertan Şiyak, Ali Işık 9, Erdi Gülaslan 4, Melih Yıldız 14, Ceyhun Altay 18, Bora Hun Paçun 11
Türk Telekom: Shipp 16, Can Akın 6, Pertev Özgüner 8, Ümit Sonkol 12, Radivojevic 16, Bogdanovic 5, Andric 6, Fırat Töz, Cemal Nalga 6, Okan Bostancı

1. periyot: 17-21
Devre: 35-29
3. periyot: 46-60

Beko Basketbol Ligi'ndeki 6 sezonluk maceranın ardından lige daha önce veda eden Aliağa Petkim, son maçında Türk Telekom'u konuk etti. Ligde normal sezonun son hafta karşılaşmasında Türk Telekom, Aliağa Petkim'i 75-65 mağlup etti. Enka Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadeleyi Mehmet Keseratar, Mehmet Serdar Ünal, Ergin Sarı üçlüsü yönetti.

Karşılıklı basketlerle başlayan ilk periyodu 21-17 önde bitiren Başkent temsilcisi hızını alamayarak devreyi de 35-29 üstün tamamladı. Üçüncü periyotta aradaki farkı açan Türk Telekom, üçüncü periyodunu 60-46 önde bitirdiği müsabakadan 75-65 galip ayrıldı. Beko Basketbol Ligi'ndeki son maçını oynayan Aliağa Petkim oyuncuları salondan taraftarını selamlayarak ayrıldı.

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:

Maç sonunda Aliağa Petkim takımı adına görüşlerini belirten Baş Antrenör Sinan Aksoylar, "Türk Telekom takımını galibiyetten dolayı kutluyor, kendi takımımızdaki oyunculara da son saniyeye kadar hem maçı hem de bütün bir sezonu bırakmadan devam ettikleri için tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum" dedi.

Ankara temsilcisi Türk Telekom Baş Antrenörü Ertuğrul Erdoğan ise, "İki takım içinde çok da anlam yüklü olmayan bir maç oynadık. Dolayısı ile maçla ilgili söylenecek çok da teknik bir analiz yok. Ancak şunu da söylemeliyim ki; Aliağa takımından sahada yer alan Türk oyuncular bence sonuna kadar saygıyı hak ediyor. Bu koşullarda ligin sonuna kadar mücadele etmek hakikaten kolay bir şey değil. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Yabancılar zor durumda kalınca bir şekilde buradan gidiyor, ama Türk oyuncular kulüplerine ve takımlarına sahip çıkarak sezonu tamamlıyorlar. Bu da son zamanlardaki yerli-yabancı tartışmasına bence bir ışık tutar diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa Petkim'den Veda Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement