Aliağa'ya İki Ayda Sekiz Halı Saha - Son Dakika
Spor

Aliağa'ya İki Ayda Sekiz Halı Saha

Aliağa\'ya İki Ayda Sekiz Halı Saha

Gençlere ve tüm ilçe halkına sporla iç içe bir hayat sunmak isteyen Aliağa Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde başlattığı halı saha projelerini sonlandırdı.

29.05.2018 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlere ve tüm ilçe halkına sporla iç içe bir hayat sunmak isteyen Aliağa Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde başlattığı halı saha projelerini sonlandırdı. İki ayda ilçeye sekiz adet halı saha kazandıran Aliağa Belediyesi, son olarak Hacıömerli Mahalle sakinlerinin kullanacağı halı sahayı da hizmete sundu.

Sosyal ve kültürel hizmetlerinin yanı sıra spor yatırımlarına da önemli ölçüde ağırlık veren Aliağa Belediyesi, özellikle gençlerin güvenli bir ortamda spor yapabilmesi için sekiz adet halı saha tesisini hizmete sundu.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde başlatılan çalışmalar kapsamında ilk olarak Şehit Oğuz Özgür Çevik Lisesi bahçesindeki halı saha tamamlandı. Ardından Aşağı Şehit Kemal Ortaokulu, Kalabak Mahallesi, Yeni Şakran Güngör Çolakoğlu Lisesi, Cici Sokak, Çıtak Belediye Şantiyesi, Yeni Mahalle Kent Park ve Hacıömerli Mahallesindeki halı sahalar kullanıma hazır hale getirildi.

25x45 metre ebatlarındaki doğal çim görünümlü suni çim açık halı sahalar şimdiden çocukların vazgeçilmez spor alanlarından oldu. Aynı ortamda sosyalleşerek vakit geçiren çocuklar güvenli bir ortamda spor yapmanın da keyfini çıkartıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa'ya İki Ayda Sekiz Halı Saha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement