Aliağalı Minikler Eğlenmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Aliağalı Minikler Eğlenmeye Devam Ediyor

Aliağalı Minikler Eğlenmeye Devam Ediyor

Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan ‘Haydi Çocuklar Şenliğe’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

12.03.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi'nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan 'Haydi Çocuklar Şenliğe' etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklara keyifli hafta sonu yaşatan etkinliklerde bu hafta 'İyilik Ağacı' isimli tiyatro oyunu minikler için sahnelendi. Yoğun ilgi gören etkinlikler miniklere eğlence dolu saatler yaşattı.

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında dev şişme çadırda gerçekleştirilen etkinliklerde Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile Uygur Tiyatrosunun sahneye koyduğu 'İyilik Ağacı' adlı müzikli, danslı, iletişim ve empati üzerine kurgulu çocuk oyunu Aliağalı miniklerle buluştu. İkişer seans halinde ücretsiz olarak gösterime sunulan oyun çocukları kahkahaya boğdu. Yazar ve yönetmenliği Suha Uygur'a ait oyun minik izleyicisinden tam not aldı.

Hafta sonunun tadını aileleriyle birlikte Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında keyifli saatler yaşayarak geçiren minikler tiyatronun ardından kendileri için hazırlanan sihirbaz, animasyon, palyaço gösterileri ve yüz boyama aktiviteleriyle de doyasıya eğlendi. Etkinlikler sırasında miniklere süt, kek, pamuk helva ve patlamış mısır ikramı yapılırken büyükler için de çay ikramı yapıldı. Şenlik havasında geçen programda çocuklarla yakından ilgilenen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da çocukların mutluluğuna ortak oldu. Programda ailelerle bol bol sohbet eden Başkan Serkan Acar, çocukların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aliağalı Minikler Eğlenmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement