Aliağaspor Şampiyonluk Kupası Sevinci - Son Dakika
Yerel

Aliağaspor Şampiyonluk Kupası Sevinci

İzmir 2. Amatör Küme 1. Grup'ta geçen yıl şampiyon olan Aliağaspor Futbol Takımı şampiyonluk kupasına kavuştu.

07.10.2010 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir 2. Amatör Küme 1. Grup'ta geçen yıl şampiyon olan Aliağaspor Futbol Takımı şampiyonluk kupasına kavuştu. TOKİ Tesislerinde bulunan suni çim sahada yapılan törende takım kaptanı Gökhan Aydın şampiyonluk kupasını İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkanı Kadri Yatkın'ın elinden aldı.

Futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutlayan İASKF Genel Sekreteri Kadir Akbulut yaptığı konuşmada, 'Yoğun ve yorucu geçen sezon sonunda şampiyon olan Aliağaspor'u kutlar ve başarılarının devamını dilerim. Şampiyonluk kupasını vermek daha önce mümkün olmadı, bugüne kısmetmiş. Aliağa altyapısı gelişmiş, güzel tesisleri olan bir ilçe, umarım daha üst liglerde boy gösterir. Şampiyonluğun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'dedi. Şampiyonluk kupası ile poz veren futbolcular hep birlikte şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Kupa törenine İASKF Başkanı Kadri Yatkın, Genel Sekreter Kadir Akbulut, İASKF yönetim kurulu üyeleri, Futbol İzmir İl Temsilcisi Çetin Zengin, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan ve kulüp yöneticileri, Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner ve futbolcular katıldı.

Kulüp Başkanı Metin Timurhan amaçlarının bu sezonda şampiyonluk olduğunu belirtti.

(SŞN-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aliağaspor Şampiyonluk Kupası Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement