Alihan Kahraman - Son Dakika
Kültür Sanat

Alihan Kahraman

Alihan Kahraman, 1 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...Alihan Kahraman, müziğe 6 yaşında piyano ile başlamış, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ını kazanmış olup trombon çalmaktadır.

01.04.2017 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alihan Kahraman, 1 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle...

Alihan Kahraman, müziğe 6 yaşında piyano ile başlamış, 2004 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ını kazanmış olup trombon çalmaktadır. Bir çok orkestrada çeşitli çok değerli isimler ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Duygusal yönü ile bilinen Alihan, 18 yaşında ilk yapmış olduğu söz ve müziği kendisinin olan "Sensiz" adlı single'ını genç yaşında Seyhan Müzik ile anlaşıp 13 Temmuz 2016 tarihinde çıkarmıştır. Aşk şarkıları ve eğlenceli şarkılar ile grubun kendi düzenlemeleriyle, en önemlisi çok yetenekli konservatuvar öğrencilerinden oluşan renkli bir orkestradır. Orkestra; vokal ve trombonda Alihan Kahraman, b.vokalde İzel Sezer, klavyede Altay Acar, gitarda Mehmet Şenyaylar, bas gitarda Emre Derinkaya, davulda Ahmet Berk Özbek, trompette Enes Nalkıran, trombonda ise Güneş Karaduman çalmaktadır. Yaptıkları aranjeler ile duygu karışıklığı yaratan bir gruptur.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Mask Live Music Club

Mekan Adresi : Bekar Sokak

Başlangıç Saati : 01.04.2017 22: 00: 00

Bitiş Saati : 01.04.2017 23: 45: 00

Kategori : Alihan Kahraman

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement