Alikahya Esnafından Sıcak İlgi - Son Dakika
Güncel

Alikahya Esnafından Sıcak İlgi

Alikahya Esnafından Sıcak İlgi

Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği Alikahya esnafından ve vatandaşlardan yakın ilgi gördü.

15.02.2013 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alikahya'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Eski belediye başkanları Sabri Gökbudak ve İhsan Sarıca'nın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Alikahya merkezdeki esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

ESKİ BAŞKANLAR KATILDI

Başkan Karaosmanoğlu, Alikahya merkezde yer alan esnaf ve iş yerlerine konuk oldu, kahvehanelerde oturan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği her dükkân ve sohbet ettiği her vatandaştan yakın ilgi gördü. Başkan Karaosmanoğlu'na Alikahya'yı ziyaretinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile eski belediye başkanları İhsan Sarıca ve Sabri Gökbudak eşlik etti.

ALİKAHYA'YI ÇOK SEVİYORUZ

Büyükşehir olarak her zaman Alikahya'ya değer verdiklerini ve hizmet ettiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'ni saran hizmet fırtınamızdan Alikahya her zaman payını almıştır. Alikahya'yı ve Alikahya halkımızı çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek'' dedi. Ziyaret ettiği esnaflar ve vatandaşlar da, Başkan Karaosmanoğlu'na Büyükşehir'in hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alikahya Esnafından Sıcak İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement