Alişan "Bana Çok Yüklendiler Bak Hala Bekarım!" - Son Dakika
TV

Alişan "Bana Çok Yüklendiler Bak Hala Bekarım!"

Alişan "Bana Çok Yüklendiler Bak Hala Bekarım!"

Yeni şarkısı "Uslu Dururum" ile Alişan, Yasemin Şefik'in Best Fm'de ki programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda Alişan'ın ilginç açıklamaları çok konuşulacak.

06.04.2017 10:41  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANKİ PİYASADA BENDEN BAŞKA BEKAR SANATÇI YOK!

Alişan, altı ay önce Cumburbaşkanı Erdoğan'a "6 ay içinde evleneceğim" sözü verdi. Canlı yayında Yasemin Şefik'in "E n'oldu bulabildin mi aile kuracak birini" sorusu üzerine; "40'lı yaşlarda hemen güvenemiyorsun. Bi de fazla detaycı olduk. Bana en çok yüklenen şey evlilik. İlk çıktığım günden beri…Sanki piyasada benden başka bekar sanatçı yokmuş gibi. Öyle bir yüklediler ki ben o yükü taşıyamadım hala bekarım bak! Çocuk da istiyorum." dedi.

REYTİNG FALINA BAKARIM!

Dizi ve televizyon programıylada göz önünde olan Alişan, Kadın kuşağında tek erkek olarak; "Televizyonu seviyorum. Aynalı Tahir dönemindenilki reytinglere bakmayı öğrendim. Senin gözüne bir bakarım senin AB'mi Total'in mi yüksek anlarım. yapmadılar. Reyting falına bakarım."

KENDİMİ KOMEDİDE BULDUM!
ARAPBACI BİLE OLDUM!

Yasemin Şefik'in "Arabeskçi abilerin gibi jön olma derdin olmadı mı hiç?" sorusu üzerine; "Arabesk, fantazi müziği yapan benim gibi abilerim onlar asla gülmezler, devamlı üç numaralı bakış, o karizmadan asla ödün vermezler…ben cennet mahallesinde arapbacı bile oldum. Kendimi komedide buldum. O yüzden şimdi kendimi aşk filmlerinde düşünemiyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika TV Alişan 'Bana Çok Yüklendiler Bak Hala Bekarım!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement