Alişan, Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Hazmedemedi - Son Dakika
Magazin

Alişan, Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Hazmedemedi

Fenerbahçeli Alişan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Beşiktaş'ın şampiyonluğu karşısında yaşadığı hazımsızlığı ortaya koydu.

28.05.2017 22:26  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu garantilemesinin ardından, ünlü isimler sosyal medya hesaplarından siyah beyazlı takımı tebrik eden paylaşımlarda bulundular. Ancak koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Alişan, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu tam anlamıyla hazmedemedi.

FENERBAHÇELİ PAYLAŞIM

Sarı lacivertli formasıyla çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Alişan, paylaşımına eklediği ve takımının yanında olduğunu vurguladığı notla aynı zamanda da hazımsızlığını ortaya koydu. Bazı takipçileri ise Alişan'ın bu tavrını eleştirip, Beşiktaş'ı tebrik etmeye davet etti. Tepkilerin artması üzerine Alişan, paylaşımını yorumlara kapattı.

İşte Alişan'ın Instagram paylaşımına eklediği not.

En kötü gün bugünse, her zaman yanındayız Fenerbahçem... Şampiyon olsan da olmasan da yanındayız! Umarım önümüzdeki sezon yanlışlardan dönülür ve çubuklu ruhunu içinde hissedip, taraftarı için, forması için, sonuna kadar savaşan futbolcularla bizi sevindirirsiniz. Sarı - lacivert rengimiz Fenerbahçem, herşeyimiz, hiçbirşeye değişmeyiz, çünkü Fenerbahçeliyiz!


Alişan, Beşiktaş\'ın Şampiyonluğunu Hazmedemedi

Son Dakika Magazin Alişan, Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Hazmedemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement