Alişan'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız - Son Dakika
Güncel

Alişan'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

Sinan Akçıl'ın sunduğu müzik programında bu haftaki konuklar Alişan ve Seda Sayan oldu. Nişanlısı Buse Varol'la nikah masasına oturmak için gün sayan Alişan, "İnşallah son 10 yılın en büyük düğününü yapacağız." dedi.

07.04.2018 10:42  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Müzik'de 'Farklı Sahne' adlı müzik programı yapan Sinan Akçıl'ın bu haftaki konukları Alişan ve Seda Sayan oldu. Nişanlısı Buse Varol'la nikah masasına oturmak için gün sayan Alişan, "İnşallah son 10 yılın en büyük düğününü yapacağız." dedi.

Alişan'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

''İNŞALLAH OĞLUM OLURSA SÜNNETİNDE DE ÇIKAR''

Seda Sayan'ın hayatındaki önemini belirten Alişan, "Sene 1996'da ilk kez Seda ablanın programına çıkmıştım. Şimdi düğünümde sahne alacak. İnşallah oğlum olursa sünnetinde de çıkar" ifadelerini kullandı. Seda Sayan ise "İnşallah, sen daha bebeksin" şeklinde espri yaptı.

Alişan'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

''VELİAHT ALİŞAN''

Programın sunucusu Sinan Akçıl, "Veliaht sohbetleri konuşuluyor. İbrahim Tatlıses'ten sonra veliaht Alişan'dır" dedi. Ayrıca geçtiğimiz hafta Umre'ye giden Sinan Akçıl, "Kısmet duası yapmadım. Evlilik duası yapmadım. Ailem için, sağlığımız için ve işimiz için dua ettim. Bestelerimi yaptığım ilhamın kesilmemesi için dua ettim. Kaç yıldır bunun hayalini kuruyordum. Nasip oldu bana da" ifadelerini kullandı.

Alişan\'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

Son Dakika Güncel Alişan'dan İddialı Sözler: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Abuzer kömürcü: Barzooo 3 2 Yanıtla
  • Aliye: Ülke sizlerden gına geldi.Bir düşün yakamızdan.Sürekli gündem oluşturmaya çalışmayın.Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. 4 0 Yanıtla
  • Dobraadam: İstersen Çıraganda ya da Pariste yap. Herkesin kendi dügünü en büyüktür. 4 0 Yanıtla
  • bjk1903: keko alişan adam değilsin ki düğün evlilik senin neyine 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Yap tutan mı var ..görüp görcegin aynı şey 1 0 Yanıtla
  • Baki: Iktik senin su evlilik haberlerinden.yasin olmus 40 hala genc delikanli ayaklarinda ortada dolasip duruyorsun.senı kıro seni. 0 0 Yanıtla
  • hasan: fazla havalara girip gururlanma 0 0 Yanıtla
  • Bjk27: 1-Senin büyükten kastın hafta içi maç olmadığı bi günde , karşılığında belediyenin düzenlemiş olduğu bi halk konserinde söyleyeciğin 2 şarkıya karşılık , düğün merasimini yapcaan fatih terim stadıdır . 2- veliaht olabilmen için sabahlara kadar ahmet kaya , ibrahim tatlıses , müslüm gürses gibi seni dinleyip gözyaşımıza ortak olman lazım . 3- sinan her bildigini yapıpta umreye gitmeyen sen kalmıştın . iyiki gittin hafızamızda eskiye dair herşey silindi ) 5- dörde yazacak bişey bulamadım . 0 0 Yanıtla
  • Alemci: Çokt tınn , çokta wifi, bize ne senin düğünden kıroo 0 0 Yanıtla
  • Gözlerim Yaşardı: vatana millete hayırlı olsun , bu ülkeye böyle fedakar ve cefakar sanatçılar gerek..!! 0 0 Yanıtla
  • Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi
    09:36 Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 3 bin 118'i emniyet, bin 442'si jandarma ve 74'ü sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 4 bin 634 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Seçim Güvenliği Toplantısı'nda seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu
    09:35 Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu

    Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir evde yapılan operasyonda 450 litre sahte şarap, ayı postu, doldurulmuş karaca başı ve dağ keçisi boynuzu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli ise serbest bırakıldı.

  • Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı
    09:33 Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı

    Düzce İl Emniyet Müdürlüğü narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Düzce'ye uyuşturucu getiren 3 şahıs yakalandı. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada bin 582 adet sentetik ecza ve 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

  • Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Toplantıya ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

  • Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İlçe Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin güvenli ve huzur içinde geçmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

  • Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle yağmurla çamur yağdı
    09:31 Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle yağmurla çamur yağdı

    Eskişehir'de toz taşınımı nedeniyle sabaha karşı yağmurla bir süre çamurlu yağış etkili oldu. Bu durum park halindeki araçların kaporta ve camları ile binaların pencerelerinin hafif çamurla kaplanmasına neden oldu.

  • VİOP'ta BIST 30 endeksine dayalı kontrat yükselişle başladı
    09:31 VİOP'ta BIST 30 endeksine dayalı kontrat yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,1 artışla 10.114,75 puandan başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve kişisel tüketim harcamaları verilerinin yatırımcıların odağına yerleştiğini belirtti.

  • Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı
    09:30 Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

    Diyarbakır'da hırsızlık ve gasp yapan bir çete, 'Piyon' operasyonu ile çökertildi. 9 şüpheli tutuklandı ve 18 yıl kesinleşen hapis cezası bulunan bir çete üyesi mutfak dolabında saklanırken yakalandı. Operasyonda ele geçirilen ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

  • Üsküdar sahilinde mide bulandıran görüntü! Banka oturup ulu orta kendini tatmin etti
    09:27 Üsküdar sahilinde mide bulandıran görüntü! Banka oturup ulu orta kendini tatmin etti

    İstanbul Üsküdar sahilinde bir bankta oturan şahıs, vatandaşların gözleri önünde ulu orta kendini tatmin ederken görüntülendi. Yürüyüş yapanların olaya ilgisiz kalmaları ve herhangi bir tepki vermemeleri dikkat çekti.


Advertisement