Alişan Yeni Single Çalışması "Biliyorum Dönmeyecek" ile Müzikseverlerin Karşısına Çıkıyor - Son Dakika
Müzik

Alişan Yeni Single Çalışması "Biliyorum Dönmeyecek" ile Müzikseverlerin Karşısına Çıkıyor

Başarılı sanatçı ALİŞAN, "BİLİYORUM DÖNMEYECEK" isimli yeni single çalışmasını Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

06.07.2018 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı sanatçı ALİŞAN, "BİLİYORUM DÖNMEYECEK" isimli yeni single çalışmasını Avrupa Müzik markasıyla dinleyicilerin beğenisine sunuyor. Müzik kariyerinin 21. yılında kendine has tarzını ve duruşunu hiç yitirmeden korumayı başaran ALİŞAN, "BİLİYORUM DÖNMEYECEK" ile 2018 yazına da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Sözü ve müziği BERKAY'a, aranjesi ise Erhan Bayrak'a ait "BİLİYORUM DÖNMEYECEK" ritmik bir alt yapıya sahip. Stüdyo aşaması büyük bir titizlikle tamamlanan eserde, müzik dünyasının birbirinden değerli müzisyenleri yer alıyor. Perküsyonda Mehmet Akatay ve Cengiz Ercümer, gitarda Birkan Şener ve Selahattin Güzelel, elektro bağlamada Kemal Alaçayır, yaylılarda İstanbul Strings, vokalde ise Pınar Çubukçu yer alıyor.

Avrupa Müzik markasıyla yayınlanan "BİLİYORUM DÖNMEYECEK" adlı şarkıyı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

Alişan Yeni Single Çalışması "Biliyorum Dönmeyecek" ile Müzikseverlerin Karşısına Çıkıyor
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Müzik Alişan Yeni Single Çalışması 'Biliyorum Dönmeyecek' ile Müzikseverlerin Karşısına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi
    18:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi

    Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin üçüncü gününde, Duo Brno ve Suk Quartet, Ayazini köyünde bir konser verdi. Çekyalı sanatçılar, obua, fagot, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserler seslendirdi. Konser, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    15:13 Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, atölye etkinlikleri ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği'nde çocuklara özel etkinlikler
    10:41 Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği'nde çocuklara özel etkinlikler

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da içine alarak çocuklara özel konser ve tiyatroları sunacak. Fuar kapsamında çocuklar, eğlenceli etkinlikler ve atölyelerle buluşacak. Ayrıca, Kayseri Bilim Merkezi de etkinlikte yer alacak. Tüm çocuklar, 19-28 Nisan tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanına davet edildi.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    23:13 Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi
    14:24 Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, minikleri masallar dünyasında yolculuğa çıkaran 'Rapunzel' operasını sahneledi. Ahmet Sait Karabulut'un bestelediği eser, Sabri Özmener'in yönetmenliğinde ve Zeynep Ergüven'in metniyle sahnelendi. Eser, 23 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde tekrar sahnelenecek.

  • Edirne Müzik Akademisi Öğrencileri İlk Konserini Verdi
    13:44 Edirne Müzik Akademisi Öğrencileri İlk Konserini Verdi

    Edirne Valiliği tarafından kurulan Edirne Müzik Akademisi'nde eğitim alan öğrenciler, Turizm Haftası kapsamında Saraçlar Caddesi'nde bir konser verdi. Öğrenciler, yöresel türküler ve farklı müzik türlerinden eserler seslendirdi. Konseri izleyen vatandaşlar da alkışlarıyla şarkılara eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, konser sonrasında öğrencileri ve eğitmenleri kutladı ve Müzik Akademisi'nin başarılı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Akademi, dezavantajlı öğrencilere müzik eğitimi vererek onları sanatla buluşturmayı hedefliyor.


Advertisement