Bursa'da "Alkolleri sen al" tartışması yaralama ve kazayla bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da "Alkolleri sen al" tartışması yaralama ve kazayla bitti

Bursa'da alkol içen 4 arkadaşın elindeki alkoller bittikten sonra "Alkolleri sen al" tartışması çıktı. Tartışma kavgaya dönünce arkadaşlarından biri diğerini bıçakladı. Ardından 3 arkadaş kamyonetle kaçarken arsaya uçtu.

27.03.2020 10:13  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da alkol alan alan 4 arkadaşın yeni şişeler için "Alkolleri sen al" tartışması yaralanma ve trafik kazasıyla noktalandı.

Gece saat 03.00 sularında Osmangazi ilçesi Gaziemir Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin önünde iddiaya göre, Ahmet T., Selçuk S., Can D. ve Mahmut B. adlı dört arkadaş alkolleri bittikten sonra yeniden almaya karar verdi. Arkadaşlar arasında "Alkolleri sen al" tartışması yaşanırken, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

ARSAYA UÇTULAR

Kavga esnasında Ahmet T. bıçakla Selçuk S.'yi sol bacağından yaraladı. 3 arkadaş Ahmet T., Can D. ve Mahmut B. olay yerinden kamyonete binip kaçmaya başladı. Kaçarken direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç arsaya uçtu. Arabadan inen 3 arkadaş daha sonra olay yerinden yürüyerek kaçmaya devam etti.

Bursa'da

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olay yerine sonradan gelen yaralının eski eşi, "Bunu yapanları polise söylemesi gerekiyor" dediği görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan karmaşada sol elinden de bıçak darbesi aldığı görülen Selçuk S., 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri tarafından olay yerinden kaçan 3 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Bursa\'da "Alkolleri sen al" tartışması yaralama ve kazayla bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da 'Alkolleri sen al' tartışması yaralama ve kazayla bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • garip : 22:00 den sonra güya içki satmak yasak bu nasıl oluyor demekki kurallara uyulmuyor. ALLAH'ı PEYGAMBERİN TANIMAYAN BİR NESİL yetişiyor şu zor günlerde bile ezan dan selda dualar dan rahatsiz olanlar var. ALLAH yardım etsin yada terbiye...... 10 12 Yanıtla ADOLF: hadi lan keko 8 13
  • Gullep : Hökümet bir birayı 12 lira yaptı millet almamak için pıçak çekmeye başladı 15 6 Yanıtla ADOLF: aynen :D 3 5
  • kral32: ne demişler şişede durduğu gibi durmuyor 11 3 Yanıtla
  • ahmet : Ben bu evliyalar şehrinin bir vatandaşı olarak bu tip haberleri okumaktan son derece üzüntü duymaktayım. 4 7 Yanıtla düşünür: bursa ezelden beri alkol yuvası ..cahiller ordusu orda.. 7 10
  • TERRE: NE GÜNLERE KALDIK 9 1 Yanıtla
  • 01: Belki içki çok pahalı arkadaşlar birbirlerinin gözüne bakıyor kim ısmarlayacak diye malesef 9 1 Yanıtla
  • ADOLF: haahahahaha 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement