Alkollü Sürücü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü - Son Dakika
Güncel

Alkollü Sürücü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü

Alkollü Sürücü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü

İzmir’in Bornova ilçesinde bir motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

06.07.2016 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde bir motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 03.00 sıralarında Ankara Caddesi Bornova Çevreyolu viyadüğünün yakınında meydana geldi. Alsancak yönünden Bornova yönüne giden Servet T. (36), yönetimindeki 35 DC 9588 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet orta şeritteki bariyerlere çarptı. Kazayı gören yoldan geçenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün arkasında oturan ve kaskı bulunmayan Hüseyin Önder'in (30) hayatını kaybettiğini belirledi. Kaskı bulunan ve kazada hafif yaralanan sürücü Servet T.'nin polis ekiplerin yaptığı alkol muayenesinde 0.54 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Hafif yaralı sürücü sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerindeki incelemenin ardından Hüseyin Önder'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Sürücü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Savaş aydın: Bu kazayı gece gördüm bnde motorcuyum çok üzüldüm:( 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement