Alkollü Sürücü Polise Önce Dua ve Teşekkür Etti, Sonra Öfkelendi - Son Dakika
3.Sayfa

Alkollü Sürücü Polise Önce Dua ve Teşekkür Etti, Sonra Öfkelendi

Alkollü sürücü polise önce dua ve teşekkür etti, sonra öfkelendiAYDIN - Aydın'da gece yarısı aracı yoldan çıkan alkollü bir sürücü, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için cezai işlem yapmadan jandarmanın gelmesini bekleyen polislere önce dua ve teşekkür etti.

06.11.2018 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alkollü sürücü polise önce dua ve teşekkür etti, sonra öfkelendi

AYDIN - Aydın'da gece yarısı aracı yoldan çıkan alkollü bir sürücü, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için cezai işlem yapmadan jandarmanın gelmesini bekleyen polislere önce dua ve teşekkür etti. Çekici parasından da kurtulmak isteyen alkollü şahıs bölgeye gelen polisler tarafından aracının polisler tarafından insan gücüyle itilerek çıkarılmasını istedi. Önce polise bol bol dua eden şahıs, alkollü araç kullanma cezasına bir de çekici parası ekleneceğine öğrenince bu defa öfkelendi.

Olay gece yarısı Aydın Çeştepe yakınlarında bulunan hayvan pazarı civarındaki kanal yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı alkollü olduğu belirtilen M.A. yönetimindeki 09 PH 633 plakalı araç ile yoldan çıktı. Yoldan geçen başka bir vatandaş askıda kalan ve tarlaya düşmek üzere olan aracını tehlikeli bir şekilde kurtarmaya çalışan sürücüyü görünce durumu polis ekiplerine ihbar ederek yardım istedi. Bölgeye gelen polis ekipleri aşırı alkollü olan sürücüyü direksiyondan indirip olay yeri jandarma bölgesi olması nedeniyle durumu jandarmaya bildirdi. Alkollü şahıs ilk etapta cezai işlem yapılmayınca polislere bol bol dua etti. Çekici parası da vermeden aracının polis ekiplerince itilerek kurtarılmasını isteyen M.A. isimli alkollü sürücü, isteği yerine gelmeyince bu defa öfkelendi.

Polis ekipleri olay yerini ve alkollü şahsı jandarmaya devrederken, alkollü şahsın cezai işlemi jandarma tarafından uygulandı.

Alkollü Sürücü Polise Önce Dua ve Teşekkür Etti, Sonra Öfkelendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkollü Sürücü Polise Önce Dua ve Teşekkür Etti, Sonra Öfkelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı
    19:29 Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kent merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı
    19:29 Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir otopark nedeniyle çıkan kavgada 1'i bıçakla diğeri darpla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 şahıs ise gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.


Advertisement