Alkolü Fazla Kaçıran Halil Sezai İktidarı Eleştirdi: Kusasım Var - Son Dakika
Magazin

Alkolü Fazla Kaçıran Halil Sezai İktidarı Eleştirdi: Kusasım Var

15 Temmuz'da halkın sokağa çağrılmasını eleştiren Halil Sezai, önceki gece Bursa'da bir gece kulübünde verdiği mesajda da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet için ağır ifadeler kullandı.

14.08.2016 16:06  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Halil Sezai, Erdoğan'ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alan bir tweet attı. Ardından tweetini sildi. Alkolün su gibi aktığı Bursa konserinde de siyasi mesajlar verdi.

"BU NASIL MANTIK? DERDİNİZ NE?"

15 Temmuz gecesi FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alarak "Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var! Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl Çağrı" şeklinde tweet atıp daha sonra silen Halil Sezai Paracıklıoğlu önceki gece Bursa'da bir gece kulübünde elinde içki bardağıyla verdiği konserinde yine siyasi mesajlar verdi.

Alkolü Fazla Kaçıran Halil Sezai İktidarı Eleştirdi: Kusasım Var

"ARTIK NEFRET EDİYORUM"

Halil Sezai iki şarkı arasında yaptığı konuşmasında, "Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum" diye konuştu.

Alkolün su gibi aktığı konserde şarkıcının sosyal medyada paylaşılan konuşmalarına tepki yağdı.

Alkolü Fazla Kaçıran Halil Sezai İktidarı Eleştirdi: Kusasım Var
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Alkolü Fazla Kaçıran Halil Sezai İktidarı Eleştirdi: Kusasım Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement