Allianz 'tamamlayıcı sağlık sigortası' kampanyasını mart sonuna kadar uzattı - Son Dakika
Ekonomi

Allianz 'tamamlayıcı sağlık sigortası' kampanyasını mart sonuna kadar uzattı

Allianz \'tamamlayıcı sağlık sigortası\' kampanyasını mart sonuna kadar uzattı

Allianz Türkiye, geçtiğimiz yıl sonu başlattığı Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kampanyasını 31 Mart'a kadar uzattığını açıkladı.

05.02.2020 12:42  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Allianz Türkiye, geçtiğimiz yıl sonu başlattığı Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kampanyasını 31 Mart'a kadar uzattığını açıkladı. "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hiç bu kadar tamam olmamıştı" sloganıyla hayata geçirilen ve yılın son 2 ayında 15 binden fazla yeni müşteriye ulaşan kampanya kapsamında şirket, ilk defa Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alan müşterilerine yüzde 15 indirim fırsatı sunacak.

Sigorta sektörünün önemli finans kuruluşu Allianz Türkiye, geçtiğimiz yıl sonunda başlattığı Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) indirim kampanyasının süresini uzattığını duyurdu. Şirket, 31 Mart 2020 tarihine kadar Allianz'dan ilk defa TSS alacak müşterilerine yüzde 15 indirim fırsatı sunacak. Ayrıca şirket, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortası ürününe diyetisyen, psikolojik destek, diş bakım paketi ve check-up gibi hizmetler ekleyerek özel sağlık sigortası konforunu maliyet avantajıyla sunmayı vadediyor.

"Kampanya ile 15 binden fazla müşteriye ulaştık"

Allianz Türkiye'nin 1 milyonu aşkın sağlık sigortalısının yaklaşık yüzde 30'unun tamamlayıcı sağlık sigortasına sahip olduğunu belirten Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, "Geçtiğimiz yıl başlattığımız indirim kampanyamız büyük ilgi gördü. Kampanya ile 2 ay gibi kısa bir sürede 15 binden fazla yeni müşteriye ulaştık. Bu doğrultuda yüzde 15 indirim fırsatı ile kampanyayı 31 Mart'a kadar uzatmaya karar verdik. Bizlere sağlığını, geleceklerini ve varlıklarını emanet eden sigortalılarımız, onları çok daha iyi tanımamızı ve özel hizmetlerle her an yanlarında olmamızı bekliyor. Sağlık sigortasının lideri olarak müşterilerimizin her daim sevdiklerinin yanında olabilmeleri için hayata geçirdiğimiz kampanyamızda, ürünü ilk kez satın alma yaş sınırını da 64'e çıkardık. Tüm bu yenilikler ve geliştirmeler ile toplamda kampanya süresi boyunca 17 bin 570 sigortalı bireysel tamamlayıcı sağlık sigortasında bizi tercih etti. Kampanyanın ve ürün kapsamının genişlemesiyle bireysel TSS'de geçen yıla göre prim bazında yüzde 160 büyüme kaydettik." dedi.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının, özel sağlık sigortasına bütçe ayıramayanlar için ideal bir ürün olduğunu vurgulayan Özdemir, "2018 ve 2019'un parlayan yıldızı TSS oldu ve bireysel müşterilerimize satışlarımız arttı. Bu artışın önemli bir bölümü İstanbul dışından geliyor. Geçen yıl işlerimizin yüzde 50'si Anadolu'dan geldi. Anadolu'daki sigortasız müşterilere sağlık güvencesi sağlama hızımız arttı. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile hem bizim hem de sektörün yepyeni bir kitleye ulaşmış olması umut verici." diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Allianz 'tamamlayıcı sağlık sigortası' kampanyasını mart sonuna kadar uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement