Alman Basını: İstanbul'daki Cehennemi Bayern Soğuttu - Son Dakika
Spor

Alman Basını: İstanbul'daki Cehennemi Bayern Soğuttu

Alman basını, Bayern Münih'in Şampiyonlar Liginde çeyrek finale yükselmesini "Bayern İstanbul'daki cehennemi soğuttu" ifadeleriyle duyurdu.

15.03.2018 10:43  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya basını, Bayern Münih'in 5-0'ın rövanşında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesini, "Favori şaşırtmadı" şeklinde yorumladı.

"BAYERN MÜNİH STADA HAYRAN KALDI"

Abendzeitung gazetesi, "İlk maçta çeyrek finalin kapısını aralayan Bayern Münih, İstanbul'da çeyrek finali kutladı" ifadelerini kullandı. Gazete ayrıca, Vodafone Park'taki coşkulu Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahsederek, "Ateşli Beşiktaş taraftarı, güçlü rakipleri karşısında takımlarına büyük destek verdi. Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve futbolcular, Avrupa'nın en gürültülü stadına hayran kaldı" şeklinde yazdı.

Haberde, Heynckes'in 'Avrupa'da çok az sayıda stadyumda bulunan bir atmosfer' sözlerine de yer verilirken, Bayernli futbolcu Müller'in de, "Islık çaldıklarında kulak zarında baskı oluşuyor" ifadeleri kullanıldı.

BİLD: İSTANBUL'DAKİ CEHENNEMİ BAYERN SOĞUTTU!

Alman Bild gazetesi de, "İstanbul'daki cehennemi Bayern soğuttu!" başlığını attığı haberde, "İlk maçta tur biletini kapan Bayern, İstanbul'da da kazanarak üst üste 7'nci kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi" yorumunu yaptı.

Bild gazetesi ayrıca, Thomas Müller'in takımı hakkındaki eleştirilerine geniş yer ayırdı. Haberde Müller'in, "İkinci yarıda çok top kaybettik. Tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Tabii ki bunda da rakibimizin hırslı futbolu ve taraftarın inanılmaz baskısı da etkili oldu" sözlerine yer verildi.

KEDİ DETAYI

Öte yandan, mücadelenin 50. dakikasında sahaya giren kedi de haberlere konu oldu. "Stadın özel konuğu" başlıklı haberde, "Misafir kedi, mücadelenin 1 dakika durmasına sebep oldu" denildi.

Bu arada Bayern Münih Kulübü de, sahaya giren kedi ile ilgili esprili paylaşımlarda bulundu.

Alman Basını: İstanbul\'daki Cehennemi Bayern Soğuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Alman Basını: İstanbul'daki Cehennemi Bayern Soğuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Asil Kartal : en azından bir dünya devine elendik, temmuzu görüp ağustosu göremeyen köy takımı maduru renkliler birbirine sarılıp ağlasın 6 8 Yanıtla
  • Rıfkı: Sözün özü kartal rezil oldu.Yenince şamata koparanlar şimdi nerede 4 4 Yanıtla
  • Baba Fingo: bjk liler kendini dev aynasında görüyor.her avrupaya gidişte bir facia oluyor.8 gol yemişler bağırıyorlar cıyak cıyak.otur izle maçını ne gerek var saçma sapan hareketler.hesapta bizim ligdeki gibi hakemi etki altına alacaklar.dün tolgay top kendisinden çıkmasına rağmen topu aldı tam taçı kullanırken hakemdedi ne yapıyorsun evlat .topu bayerne verdi.şampiyonlar ligindede yıldırım demirören sanıyorlar başkan 4 3 Yanıtla
  • Fenevlilev Devneğiiiiiiiğğğğğğ: Bayernle daha hiç oynayamamış küçük FB taraftarları...Biraz Büyüyün öyle konuşun:))) 1 3 Yanıtla 8 taşlı: Liverpool peşin ödedi Bayern taksitle ödedi demi tinerci ))) 3 1

Advertisement