Alman Bild Gazetesi, Tatil İçin Antalya'yı Önerdi - Son Dakika
Güncel

Alman Bild Gazetesi, Tatil İçin Antalya'yı Önerdi

Almanya'nın en çok okunan gazetelerinden Bild, "Antalya'da darbe hissedilmedi" başlığı ile yayımladığı haberde, Antalya'nın güvenli bir tatil yöresi olduğunu bildirdi.

18.07.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın en çok okunan gazetelerinden Bild, " Antalya'da darbe hissedilmedi" başlığı ile yayımladığı haberde, Antalya'nın güvenli bir tatil yöresi olduğunu bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bild, Antalya'da tatilin güvenli ve güzel olduğunu yazdı. "Antalya'da darbe hissedilmedi" başlığı ile yayımlanan haberde, Antalya başta olmak üzere tüm tatil yörelerinin güvenli olduğu vurgulandı.

Bild Gazetesi muhabirinin Antalya'da tatil yapan Alman vatandaşları ile yapılan röportajlara yer verilen haberde, milyonlarca insan tarafından durdurulan darbe girişiminin tatil bölgelerinde hissedilmediği kaydedildi.

Röportaj yapılan Marco Pitzer (42) ve Nina Gill (42), "On senedir Antalya'da tatil yapıyoruz, politika ve kargaşayı hissetmiyoruz. Hatta köpük partisindeydik." açıklamasında bulundular.

Stuttgart'tan oğlu Gabriel (6) ve eşi Slawa (32) ile Antalya'da tatil yapan Regina Gaudelin (30) ise "Aile babası olarak tabii ki kendimi sorumlu hissediyorum. Ama burada Antalya'da darbe girişiminden hiçbir şey hissetmiyoruz. Biz planladığımız gibi tatilimize devam ediyoruz." şeklindeki açıklamasına yer verildi.

Düsseldorf'tan Antalya'ya tatil için gelen Sonja (54) ve Martin Stapf (67) de Belek'te her şeyin sakin olduğunu ve gayet rahat olduklarını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Destinasyon Tanıtım Projesi kapsamında Almanya'ya gitmiş ve temasları sırasında Bild Gazetesini ziyaret etmişti. Gazetenin CEO'su Kai Diekmann ile görüşen Türel, Antalya'nın tatil olanaklarını ve ev sahipliği yaptığı organizasyonları anlatmıştı. Bild, Türel'in ziyaretinin hemen ardından yayımlandığı haberde okuyucularına tatil için Türkiye'yi seçmeleri önerisinde bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alman Bild Gazetesi, Tatil İçin Antalya'yı Önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement