Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Safranbolu'da - Son Dakika
Yerel

Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Safranbolu'da

Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Safranbolu\'da

Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Wilfried Seng Karabük’ün Safranbolu ilçesine Bruce Lee’nin Jeet Kune Do sanatını öğretmek için geldi.

29.07.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Wilfried Seng Karabük'ün Safranbolu ilçesine Bruce Lee'nin Jeet Kune Do sanatını öğretmek için geldi.

Jeet Kune Do hayranları tarafından Safranbolu'ya gelmesi için ikna edilen Alman hoca Wilfried Seng Jeet Kune Do sanatında hem savunma hem saldırı tekniklerinin bulunduğunu ifade ederek, "17 yıldan beri bu işi yapıyorum.Hem karate hem de Bruce LEE'nin Jeet Kune Do sanatıyla uğraşıyorum.Bunun için Bruce Lee'nin öğrencileriyle çalıştım." dedi

Jeet Kune Do hayranları adına konuşan İskender Çötür ise Wilfried Seng'in Dünya'nın ve Avrupa'nın sayılı hocalarından biri olduğunu söyleyerek, "Bruce Lee'nin yaşayan çok az öğrencisi var. Wilfried Seng onlarla hala çalışmaya devam ediyor. Bruce Lee çalıştırdığı öğrencilerin hepsiyle başka teknikler de çalışmış. Wilfried Seng bu farklı çalışmalardan alınacak eğitimlerini almış durumda. Bize bir hafta boyunca ders verdi. Önümüzdeki aylarda Safranbolu'da bize tekrar ders verecek. Türkiye'nin en önemli branşlarından olan Jeet Kune Do'yu bize tanıtacak. 2008'den beri konsept şeklinde çalışanlar var. Jeet Kune Do'nun Türkiye de yeni yeni yayılıyor. Wilfried Seng Bu dalı Türkiye'de geliştireceğimize inanıyor" diye konuştu.

Çötür, gelecek aylarda Jeet Kune Do sanatıyla ilgili Karabük ve Safranbolu'da çalışmaların başlayacağını dile getirdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alman Jeet Kune Do Hocası Seng Safranbolu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement