Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı - Son Dakika
Güncel

Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Almanya Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını "Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor.

03.06.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Almanya Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını " Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor. En son Almanya parlamentosunda bu haksız kararı gördük." sözleriyle değerlendirdi.

Yörük, Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her geçen gün gelişip güçlendiğini, bu nedenle dış ülkeler tarafından bazı saldırılara maruz kaldığını söyledi.

Almanya Federal Meclisinin kararının "haksız" olduğunu dile getiren Yörük, "Türkiye'nin gücü her geçen gün artıyor bu nedenle bazı saldırılara maruz kalıyor. En son Almanya parlamentosunda bu haksız kararı gördük. Bunların dışında askeri olarak da Kilis'e düşen roketler gibi saldırılar yaşayabiliyoruz. Bizim de görevimiz bu saldırılara karşı her türlü tedbiri almak ve dimdik ayakta durabilmektir. Bu anlamda 1 milyon lirayı aşkın yatırımla kontrol santrali kurarak dünyadan gelebilecek siber saldırılara karşı önlemimizi aldık." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement