Alman-Türk Ekonomisi Harikalar Dünyasında! - Son Dakika
Güncel

Alman-Türk Ekonomisi Harikalar Dünyasında!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK), düzenlediği geleneksel Yaz Partisi ile 29 Haziran'da üyelerini bir araya getirdi.

30.06.2018 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantının ana sponsorluğunu Türk Alman işbirliğinde elektrikli araç üreten TRAGGER isimli şirket üstlendi.

Almanya Başkonsolosluğu himayesinde gerçekleşen etkinliğe Başkonoslos Dr. Georg Birgelen'in yanı sıra iş dünyasının seçkin isimleri katıldı. Yaza merhaba demeyi geleneksel hale gelmiş AHK Türkiye'nin Yaz Partisi, bu yıl "Business in Wonderland" konsepti ile misafirlere "Harikalar Diyarında" hissedecekleri bir atmosfer yarattı.

Hilton Bosphorus Otel'inde gerçekleşen etkinliğin gelirlerinin %10'u, Şanlı Urfa'da bulunan bir ortaokulun tadilat ihtiyaçlarını karşılamak üzere "Acil İhtiyaç Projesi Vakfı"na bağışlanacaktır.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası - Istanbul

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK), Türkiye'de yatırımları bulunan Alman sermayeli şirketlere ve Almanya ile işbirliği hedefleyen Türk şirketlerine 1994 yılından bu yana hizmet sunmaktadır.

Alman ekonomisinin Türkiye'deki girişimlerini; çalıştaylar, çalışma grupları, delegasyon seyahatleri, Türk dernek ve kurumlarla işbirlikleri, bilgi aktarımları gibi çeşitli faaliyetlerle desteklemekte, Türk Ticaret ve Sanayi Odaları ve Başbakanlık Yatırım Ajansı, DEİK ve TİM gibi kurumlarla işbirliği yapmaktadır. Çeşitli Alman bakanlıklarıyla birlikte örneğin çevre, sağlık, teknoloji ve tarım gibi alanlarda, Alman-Türk şirketlerinin işbirliğini geliştirmektedir. Alman-Türk enerji ortaklığının (Enerji Forumu) hayata geçirilmesinde Enerji Bakanlığı ve Alman Ekonomi Bakanlığı'nın ortağıdır.

Alman Dış Ticaret Odaları

AHK'lar Alman Odalar Birliğine bağlı Dış Ticaret Odalarıdır. 90 ülkede, 130'u aşkın noktada Alman ekonomisini temsil etmektedirler. Dünya çapında, Dış Ticaret Odalarının yaklaşık 45.000 üyesi bulunmakta ve 120 yılı aşkın süredir şirketler için yurtdışında güvenilir muhatap olarak hareket etmektedirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alman-Türk Ekonomisi Harikalar Dünyasında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement