Almanlar mağlubiyeti hazmedemiyor: Erdoğan'ın takımına yenildik - Son Dakika
Spor

Almanlar mağlubiyeti hazmedemiyor: Erdoğan'ın takımına yenildik

Alman basını, Medipol Başakşehir'in Borussia Mönchengladbach galibiyetini manşetlerine taşıdı. Focus.de sitesi, "Borussia Mönchengladbach için acı bir yenilgi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu ve gönül verdiği İstanbul Başakşehir, son 16'ya kalmanın coşkusunu maç sonunda tezahüratlarla kutladı." ifadelerini kullandı.

14.12.2019 13:33  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanlar, Borussia Mönchengladbach'ın yasını tutuyor. Alman Ligi'nde lider durumda bulunan ve Başakşehir karşılaşmasından önce J Grubu'nda lider olan M' Gladbach, son dakikada Crivelli'nin attığı şok golle yıkıldı ve Avrupa'ya veda etti. Medipool Başakşehir'in elde ettiği bu galibiyet Alman basınında büyük yankı uyandırırken, Alman gazete ve haber siteleri durumu "Şok" ifadeleriyle açıklamaya çalıştı. " Bundesliga'nın lideri uluslararası maçta rezil oldu" ifadelerinin de yer aldığı haberlerde, son dakikada gelen Başakşehir golüne çare bulmak için zaman kalmadığı da vurgulandı.

"BUNDELİGA'NIN LİDERİ ULUSLARARASI REZİL"

"Son da dakika golüyle Mönchengladbach, Başakşehir'e yenildi ve elendi' başlığını kullanan focus.de, şu yorumu yaptı: "Borussia Mönchengladbach için acı bir yenilgi. Taylar evinde, İstanbul Başakşehir'e yenildi ve Avrupa Kupaları'ndan erken emekli oldu. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlarda başarısız olduk. Türkler son dakikada gruptan çıkacak golü attı. Gerçekler… Bundesliga'nın lideri uluslararası turnuvada rezil… Başakşehir yenilgisiyle grup lideriyken üçüncü sıraya düştü. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu ve gönül verdiği İstanbul Başakşehir, son 16'ya kalmanın coşkusunu maç sonunda tezahüratlarla kutladı."

"BAŞAKŞEHİR'İ RECEP TAYYİP ERDOĞAN KURDU"

Bayern Münih'i hafta sonu lig maçında 2-1 mağlup etmeyi başaran M'Gladbach'ın Thuram'la golü bulmasına rağmen İrfan Can Kahveci ve Crivelli'nin golleriyle şoka girdiği belirtilen haberde, "Son! Borussia Möndchengladbach artık Avrupa Ligi'nde değil" denildi. İrfan Can Kahveci'nin 44. dakikada attığı golde tam bir kaleci felaketi yaşandığı da dile getirildi. Alman basını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu Başakşehir'in kadrosunda Robinho, Arda Turan, Demba Ba, Eljero Elia gibi önemli oyuncuların bulunduğunu ve bir sonraki turda da başarılarını devam ettirebileceğini vurguladı. express.de B.Münih fatihi Gladbach'ın Başakşehir karşısında kötü bir duruma düştüğünü belirtti.

(Akşam)

Almanlar mağlubiyeti hazmedemiyor: Erdoğan\'ın takımına yenildik

Son Dakika Spor Almanlar mağlubiyeti hazmedemiyor: Erdoğan'ın takımına yenildik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement