Almanya'da 8.2 milyon euro çalan Türk kızı soluğu Türkiye'de aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Almanya'da 8.2 milyon euro çalan Türk kızı soluğu Türkiye'de aldı

Almanya'da 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon euro çalarak kayıplara karıştı. İddianamede ise Gündoğan'ın paraları alıp Türkiye'ye kaçtığı, Ege'de havuzlu bir villada tatil yaptığı bilgisi yer aldı.

28.04.2022 11:41  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da geçen yıl Bremen kentinde faaliyet gösteren Loomis isimli para taşıma şirketini soyan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, kayıplara karıştı. 8.2 milyon euro ile kaçan Gündoğan, halen bulunamazken süreçle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

PARALARLA BİRLİKTE TÜRKİYE'DE TATİL YAPTI

Alman Die Welt gazetesi, Interpol aracılığıyla arama kararı çıkarılan Yasemin Gündoğan'ın paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını ve kendisine yardım eden iki Türk arkadaşı ile Ege'de havuzlu bir villada kaldığının belirlendiğini duyurdu.

Almanya'da soygun yapan Türk kızı Yasemin, 8.2 milyon euro ile Türkiye'ye kaçtı

PARALARI ÇÖP ARABASIYLA TAŞIMIŞLAR

Savcılığın hazırladığı iddianameye göre Gündoğan, soygun sonrası paraları flört ettiği 41 yaşındaki Henning B. isimli Alman sayesinde çöp arabasıyla şirketten çıkardı. Soygundan önce Henning B.'ye yemek teklifi eden ve hatta cep telefonunu veren Yasemin'in, böylece çöp arabasına konulan paraları çıkarmayı sağladığı, ardından da Berlin'den kiralanan ve çalıntı plaka takılan minibüse yükleyip kaçırdığı belirlendi.

Almanya'da soygun yapan Türk kızı Yasemin, 8.2 milyon euro ile Türkiye'ye kaçtı

YARDIM EDEN 2 TÜRK DAHA SAVCILIK DOSYASINDA

Öte yandan paraların Türkiye'ye götürülmesi konusunda eldeki tek sanık olan Büşra S.'nin (24) ve Büşra'nın arkadaşı Yiğit T.'nin soygun sonrasındaki telefon görüşmeleri savcılık dosyasına girdi. Annesiyle görüşen Büşra S.'nin şifreli ve şüpheli konuşmaları da kaydedildi. Büşra S.'yi 6 yıla kadar hapis cezası beklerken, şimdilik denetimli serbestlikten yararlanıyor ve her gün karakola gidip imza veriyor.

Almanya\'da 8.2 milyon euro çalan Türk kızı soluğu Türkiye\'de aldı

Son Dakika 3.Sayfa Almanya'da 8.2 milyon euro çalan Türk kızı soluğu Türkiye'de aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement